Velg land Kundeportalen
Forside    Løsninger    ClimateSolve    Varme og tørk

Varme og tørk - Klimakontroll

Manglende eller utilstrekkelig håndtering av fukt i byggefasen kan føre til skader, muggsoppvekst og dårlig innemiljø. Det kan føre til forsinkelser, budsjettsprekk og i verste fall et produkt som ikke innfrir byggherrens krav og som påfører store erstatningskrav i ettertid.

Fukt og råte oppstår også i ferdige hus. Fuktig klima og kondensproblemer gjør store skader, men det kan gjøres tiltak for å eliminere en eventuell utvikling av sopp og råte, samt for å tørke ut bygg.

Ramirent løser disse utfordringene for deg. Vi har et av Norges største kompetansemiljø på dette området gjennom egne eksperter, samt at vi jobber tett med fagmiljøet hos bl.a. SINTEF Byggforsk. Vi beregner effektbehov og totalforbruk av energi, samt at vi ivaretar installasjon, drift, vedlikehold og nedrigging av utstyr. På denne måten kan du fokusere på fremdriften i ditt prosjekt.
Våre systemer sikrer at krav og forskrifter følges, og at inspeksjoner gjennomføres og loggføres.

Klimakontroll bidrar til å bedre økonomien i ditt totalprosjekt.

Klimakontroll

Her kan du laste ned vår brosjyre som beskriver alle prosesser vi kan bistå med i forbindelse med ditt prosjekt:

 Riktige varme- og tørkeløsninger

Klimakontroll

Her kan du laste ned vår brosjyre som beskriver alle prosesser vi kan bistå med i forbindelse med ditt prosjekt:

 Riktige varme- og tørkeløsninger
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok