Velg land
Forside    Trøndelag    Trondheim

Trondheim
I Bromstadvegen i Trondheim ligger regionens største Ramirent kundesenter. Her kan du leie alt du trenger av maskiner og utstyr fra Norges største utleiemaskinparken.

Vi har et personale med høy kompetanse på mange utstyrsfelt som kan fortelle deg hva du trenger til jobben som skal gjøres. Ramirent Trondheim har også spesialkompetanse på bl.a varmeløsninger, provisoriske el-anlegg og moduler, i tillegg til de mer kjente produktgruppene innenfor bygg- og anleggsmaskiner.

Vi kan våre maskiner, så spør oss gjerne om råd til både små og store prosjekter. Vi kommer gjerne på befaring. Ramirent har en maskinpark med over 35000 maskiner som vi kan skaffe fra dersom vi ikke har akkurat den modellen som du trenger tilgjengelig på Bromstad.

Du kan også ta kontakt med oss via skjemaet under. Beskrive hva ditt prosjekt går ut på, så kommer vi raskt tilbake med en løsning. 
Kontakt:
Navn:
Firma:
E-post:
Telefonnummer:
Jeg trenger følgende utstyr:
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok