Velg land Kundeportalen
Forside    Løsninger    Total Solution

Total Solution

Gjør byggeprosessen sikker, effektiv, økonomisk og miljøvennlig!

Ramirent tar hånd om alle behov rundt byggeplassen: planlegging, utstyr, opplæring og opprydding – "Total Solution"!

Ramirent er "More Than Machines". Vi er den ledende leverandøren av utleieutstyr, som kombinerer det beste av utstyr med service og kunnskap, til løsninger som forenkler virksomheten for våre kunder. Vi samarbeider med et bredt spekter av kunder innen bygg og anlegg, industri, verft, offentlig sektor og private. Ramirent er også ISO-sertifisert.VDC, BIM og ICE

Nytt nå er at vi også kan visualisere og simulere byggeprosessen i forkant, slik at dere som byggherre og entreprenør kan være trygge på at alle eventualiteter er fanget opp.

For å sikre at byggeprosessen blir sikker, effektiv, økonomisk og miljøvennlig, bruker Ramirent VDC-metoden. VDC = Virtual Design and Construction – et begrep som har sin opprinnelse fra Stanford University i USA. VDC er kjente, effektive teknikker og moderne verktøy satt i system. Tankesettet bak er fra "LEAN Construction"/"Trimmet Bygging" og skal gjøre byggeprosjekter slankere i alle faser, ved blant annet å involvere aktører, måle ytelsen på prosesser og kontinuerlig forbedre praksis.

Ramirent er først i Norge til å ta i bruk VDC til å optimalisere bruken av midlertidige installasjoner. BIM og ICE er sentrale elementer i VDC.

BIM er digitale bygningsinformasjonsmodeller, som gjør at alle fasiliteter kan tegnes inn og simuleres før byggingen starter. Vi kartlegger byggeplassens behov, slik at alle midlertidige installasjoner gjøres riktig første gangen. Med virtuelle HMS-runder kan vi planlegge for det uforutsette og sørge for at sikkerheten blir optimalt ivaretatt. Alle skal komme trygt hjem hver dag!

I BIM lagres også en fullstendig FDV-dokumentasjon på alt som er brukt i prosjektet. Dette blir prosjektets servicehefte. På sikt kan vi også inkludere 4D-, 5D- og 6D-modeller, slik at prosjektet kan følges visuelt gjennom hele byggeprosessen.

ICE er møtemetodikken vi bruker. ICE – Integrated Concurrent Engineering – er en arbeidssesjon hvor deler av prosjekteringsarbeidet koordineres og utformes på samme tid og sted av tverrfaglige team i et tilrettelagt samhandlingsrom. Prinsippene rundt ICE er langt på vei det samme som for samlokalisert prosjektering, mens ICE brukes om prosjekteringsteamet som samles jevnlig over et avgrenset tidsrom. ICE sin hovedfunksjon kan utdypes som tverrfaglig samlokalisert problemløsning, sammenstilling og kvalitetssikring av prosjektert materiale.

Velg Ramirent som samarbeidspartner! Da blir byggeprosessen sikker, effektiv, økonomisk og miljøvennlig!

Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok