Vindkraft

  vindkraft, vindmølle, tjenester, ramirent

  Skal du bygge en vindpark? Lei hele løsningen fra oss!

  Når du setter opp en vindpark det et absolutt krav at prosjektet går som planlagt. Det er her Ramirent kommer inn. Ved å leie alt du trenger fra ett sted, oppnår du en mer effektiv installasjonsprosess og bedre prosjektøkonomi. Ved å velge Ramirent, får du en partner med solid erfaring fra kompliserte og store industrielle prosjekter. Vi tar full kontroll på anleggsområde og tar ansvar for alt fra tunge maskiner til materialforsyning. Vi er tilgjengelige og sørger for at alt fungerer som det skal.

  Vi har det du trenger

  Vi har erfaring og kompetanse Ramirent har bred erfaring med industrielle prosjekter, og ikke minst innen vindkraft. Med et stadig voksende antall gjennomførte prosjekter, vet vi hva som trengs for et effektivt prosjekt som holder seg til tidsplanen. Vi tilbyr raske beslutningsveier, men samtidig kontroll på prosessen (behovsanalyse, innkjøp, prosjektplanlegging, leveranse og support).

  Vi er lokale Den optimale beliggenheten for vindparker er som regel lokalisert utilgjengelig. Men med våre over 30 kundesentre fra Kristiansand i Sør til Alta i Nord, er vi likevel alltid i nærheten av ditt prosjekt.

  vindkraft, vindpark, ramirent, tjenester

  Vi er en komplett leverandør Vi har alt du trenger for å sette opp vindparken, bortsett fra turbinen og kraftnettet. Enten når du må legge en vei til byggeplassen, når du må grave ut og støpe et fundament, når du må løfte komponenter, eller når ditt personell trenger lokaler for å få skiftet klær, gå gjennom prosjektet eller bare for å ta en pause - vi løser problemet ditt.

  Vi har ressursene Ramirent har 3000 ansatte i 9 land fordelt på mer enn 300 utleiesteder i Norden, Sentral- og Øst-Europa. Ramirent tilhører Loxam-gruppen, det tredje største maskinutleie selskapet i verden.

  I tillegg til å ha alt utstyret du trenger, har vi også kunnskapen man trenger for å sette opp anleggsplassen på en slik måte at du kan konsentrere deg om vindkraft-prosjektet uten andre bekymringer eller forstyrrelser. Ramirents erfarne spesialister har betydelig erfaring fra etablering av større anleggsplasser.

  Last ned vår vindkraft-brosjyre her!

  Geitfjellet vindpark

  Vindkraft er en spennende bransje, og Ramirent liker å være med på nye og utfordrende prosjekter!

  Geitfjellet vindpark er en del av Europas største vindkraftprosjekt på land. Ramirent har lang erfaring fra ulike vindkraftprosjekter og ble valgt som leverandør for Vestas i forbindelse med utbyggingen av Geitfjellet.

  Ramirent forstår hvilke behov vi i Vestas har i forbindelse med utfordrende vindkraftprosjekter der forsinkelser kan bli kostbare.

  Ramirent leverer raskt og til riktig tid. I tillegg til at de er effektive, er medarbeiderne også veldig løsningsorienterte, påpeker prosjektlederen som legger til at Vestas og Ramirent også samarbeider i forbindelse med en rekke andre prosjekter i Norden.

  Geitfjellet, vindpark, vindkraft, tjenester, Ramirent
  Les mer om Geitfjellet vindpark her!

  Kontakt oss

  Ta kontakt med Ramirent i dag, så diskuterer vi skreddersøm i forhold til deres vindkraftprosjekt!
  Kenneth, selger, kam
  Kenneth Stallvik

  Key Account Manager Windpower

  Ta kontakt med et av våre kundesentre!