RamiShare - Maskindeling på byggeplassen

  Maskindeling. Digitalt utleiesenter. Digital liftutleie.

  Et miljøvennlig utleiesenter

  RamiShare muliggjør maskindeling gjennom en app på byggeplassen, slik at alle aktører deler på det samme utstyret. Løsningen innebærer at det etableres et «utleiesenter» på selve byggeplassen hvor alle aktørene kan gå inn å leie maskiner etterhvert som det er behov.

  Hvordan fungerer det?

  Ramishre, utstyrsdeling, bærekraft, dele på utstyr, digitalisering

  På større prosjekter setter Ramirent sammen en flåte med utleiemaskiner som er skreddersydd for prosjektet. Inne på selve byggeplassen vil det settes opp et "ubemannet" og digitalt utleiesenter. Fra dette digitale utleiesenteret kan alle aktører gå inn å leie maskiner via appen direkte på byggeplassen.

  Gjennom RamiShare appen kan du leie når som helst med ett klikk. Du bestemmer når utleien starter og slutter. Når du er ferdig med maskinen, kjører du den tilbake til det digitale utleiesenteret, og avslutter leien i appen. Helt enkelt!

  • Lei direkte på byggeplassen

  • 24/7 tilgjengelighet

  • Effektiv takket være daglig fakturering og eliminering av transport

  • Maksimal fleksibilitet

  • Miljøvennlig

  Miljøvennlig

  Den største fordelen med det nye systemet er at det er en veldig miljøvennlig og bærekraftig løsning der man nesten har eliminert all utleie-transport inn og ut av byggeplassen og til og fra byggeprosjektet

  Nye, smarte og miljøvennlige forsyningsløsninger blir stadig mer vanlige. Løsningene sparer tid, reduserer CO2-utslipp, svinn, kostnader og øker sikkerheten på byggeplassen - som en ekstra bonus slår summen av fordelene positivt ut i bærekraftregnskapet.

  LES OGSÅ: Tester ut digitalt utleiesenter på byggeplassen

  Er du nysgjerrig på RamiShare?

  Ta kontakt med en av våre selgere for å diskutere om ditt prosjekt kvalifiserer til RamiShare-tjenesten.

  Kontakt en av våre selgere her