Områdesikring og adgangskontroll

områdesikring, adgangskontroll, tjenester, hms, sikkerhet

Med Ramirent i ryggen er byggeplassen din sikret

Områdesikring er det første inn og siste ut på en byggeplass. Ramirent kan levere alt av temporært utstyr – uansett omfang og størrelse på ditt prosjekt. Vi tilpasser løsningene etter behov og omfang. For deg som kunde betyr det færre kontaktpunkter, tid og kostnader spart, rask service og oppfølging, gode priser og en trygg støttespiller gjennom hele prosessen.

God sikkerhet på en byggeplass er ingen selvfølge, det kreves god planlegging og riktig utstyr. Vi i Ramirent kan hjelpe deg med å sikre din bygge- og anleggsplass fra det helt enkle, og opp til en total områdesikring.

Å sikre arbeidsområder er ikke bare fordelaktig – det er et lovkrav. Hvilket nivå av områdesikring som er nødvendig vurderer man fra prosjekt til prosjekt, gjerne basert på arbeidet som utføres og hvilke verdier som befinner seg på arbeidsområdet.

Last ned våre ulike løsninger på områdesikring her

I vårt sortiment finner du blant annet

områdesikring, adgangskontroll, byggeplass, sikkerhet, hms

Ramirent kan tilby

  • En helhetlig vurdering av sikkerheten rundt adgangen til ditt prosjekt, samt installasjon av brukerkontroll på porter, containere, utstyr og bygg for å ekskludere uvedkommende

  • En riktig kombinasjonen av maskiner og utstyr for optimal tilkomst til der arbeidsoppgavene skal utføres

  • En plan som ivaretar en riktig utstyrslogistikk i de ulike fasene av ditt prosjekt

Adgangskontroll inn på byggeplassen og logistikken inn og ut er viktige sikkerhetsmomenter. Det handler om å administrere materialleveranser, arbeidere, og hvordan de skal få utført sine arbeidsoppgaver på den sikreste og mest effektive måten.

En områdesikring kan settes sammen med ulike komponenter, helt fra det enkleste og opp til en komplett områdesiking med kameraovervåkning for å sikre ditt prosjekt. Snakk med oss, så finner vi en løsning som passer for deg!

Kontakt et av våre kundesentre i dag!

Adgangskontroll gjør prosjektet ditt sikkert

Adgangskontroll bidrar til et sikrere og mer effektivt prosjekt, med mindre svinn og tyveri, samt et tryggere arbeidsmiljø.

Det er ingen begrensninger for hva du kan sette sikkerhet på i ditt prosjekt. Å sørge for at kun kvalifisert og akkreditert personell er de eneste som får adgang, bidrar til mange fordeler. Ikke minst er det lettere å møte kravene som stilles i Byggherreforskriften §15.

Dette kan vi løse for deg i ditt prosjekt:

  • Adgangskontroll og registrering av besøkende til og fra prosjektet

  • Avgrensing av tilgang til definerte områder på prosjektet

  • Definer hvem som skal ha tilgang til å hente ut materiell og utstyr fra lagere og containere

  • Identifikasjon skjer v.h.a ID-kortet til bygge- og anleggsnæringen

  • Enkel administrasjon i det beste web-baserte system på markedet (Infobric)

  • Dokumentasjon fra systemet ivaretar kravene i Byggherreforskriften §15

Snakkende kameraovervåkning

Tyverier koster bedrifter i den norske byggebransjen store summer i løpet av året – i tap av verdier for verktøy, maskiner og utstyr, men også i innkjøp av nytt utstyr. I mange tilfeller fører det til at arbeidet og hele byggeprosjektet blir forsinket.

Ramirent tilbyr også et fjernstyrt overvåkningssystem for byggeplasser der vektere, stasjonert på en ekstern vaktsentral, kan snakke uvedkommende fra å gjøre innbrudd. Kamerasystemet er høyst intelligent, og det tar under ett sekund fra et avvik blir oppdaget til en av våre ansatte på vaktsentralen har direktebilder oppe på storskjerm og kan vurdere situasjonen

vaktsentral, overvåkning, kamera, snakkende overvåkning

VAKTSENTRAL: Her på Onsite Securitys vaktsentral på Hamar blir anleggsplasser over hele landet overvåket døgnet rundt, og vekterne på sentralen kan snakke direkte til uvedkommende via et helt nytt overvåkningssystem. Foto: Onsite Sceurity

LES OGSÅ: "Snakkende" overvåkning

Du kan få hjelpen du trenger til å etablere en sikker byggeplass, med sikker adkomst og tilkomst av Ramirent.

Ta kontakt i dag!