Olje og gass

  olje, gass, tjenester

  Din partner innen olje og gass

  Ramirent er en ledende maskin- og utstyrsløsningsleverandør, etablert og tilgjengelig langs hele Norges kyst. Vi leier ut maskiner og utstyr til industri-, olje- og gassprosjekter - både onshore og offshore. Ramirent har Norges største utleiemaskinpark, med et stort mangfold som passer til alle typer prosjekter. I tillegg til å levere maskiner og utstyr, tar vi også ansvaret for planlegging og prosjektering, leveranse og logistikk, varesalg og opplæring. Samtidig har vi et høyt fokus på HMS og at våre kunder får god verdi fra samarbeidet med oss.

  Generatorstøtte

  Ramirent Oil&Gas tar totalansvar for prosjektering, installasjon og utstyr i forbindelse med løsninger for generatorstøtte, noe som gir deg sikker tilgang til strøm i forbindelse med store energikrevende anlegg, verft, baser og raffinerier.

  Vi kan levere all midlertidig strøm, nødvendig ekstra kapasitet, eller backup-løsning ifm "shutdown" og vedlikehold på ditt prosjekt. Du får tilgang til utstyr for både land- og offshorebaserte prosjekter, med kapasitet fra 14kVa til 1700 kVa. Ramirent leverer også styreenheter som muliggjør samkjøring opp til løsninger på 6000 kVa.

  Generatorer for bruk offshore er bygget etter NORSOK Z-015-krav for midlertidig utstyr. Dette inkluderer blant annet automatisk slukkeanlegg og F&G overvåkning. Offshoregeneratorer er monterte i DNV 2.7.1 løfteramme, eller i containere opptil 20 fot. Generatorer kan kobles i henhold til dine behov - 400V/50Hz, 440V/60Hz eller 690V/50-60Hz med trafo.

  olje, gass, ramirent, tjenester

  Generatorer for landbasert bruk opp til 100 kVa leveres tilhengermonterte, og med intern dieseltank opp til 135 kVa. Vi tilbyr også landbaserte generatorer for 230V, 400V og 440V.

  For at du skal kunne konsentrere deg om din kjernevirksomhet, tar Ramirent ansvaret for planleggingen, leveranse av nødvendig utstyr, installasjon, drift og demontering av løsninger på ditt prosjekt.

  Maskinutleie på prosjekt

  Ramirent kan etablere et midlertidig utleiesenter på ditt prosjekt i perioder hvor du har behov for tilgang til ulike maskiner og utstyr. Det kan være i forbindelse med shut-down og vedlikehold, eller som en støtte for den daglige driften ved din fabrikk eller annen offshore-relatert drift.

  Du får:

  • "Hot-line" telefonnummer

  • En dedikerer kontaktperson i Ramirent som har et prosjektleder-/supportansvar

  • Support og utleie 24/7/365

  • Garantert kapasitet på utstyr

  Dette fleksible konseptet skaleres etter hva du har behov for - både i antall av maskiner, og i utvalg. Leie av utstyr reduserer investeringsbehovet, og den frigjorte kapitalen kan dermed benyttes til andre tiltak. Ramirent har en veltrimmet organisasjon som ivaretar maskininvesteringer, lager, vedlikehold og logistikk for deg. Topp vedlikeholdt utstyr hever også nivået på HMS.

  Et midlertidige utleiesenter kan etableres på kort tid, og skaleres etter ditt prosjekts behov for utstyr.

  olje, gass, tjenester, ramirent

  Bransjeløsninger

  Med vårt store utvalg av maskiner og utstyr, har vi muligheten til sette sammen fleksible løsninger som oppfyller dine krav og behov i forbindelse med utstyr til både onshore- og offshoreprosjekter.

  Våre komplette utstyrspakker dekker behovet til jobber som f.eks overflatebehandling, sandblåsing eller maling. Vi kan også tilby følgende maskinløsninger levert på ditt prosjekt:

  • Tilkomst

  • Midlertidig strøm/generatorer

  • Mobil maskinpark

  • Håndverktøy

  • Varme- og klimautstyr

  • Modulløsninger

  • Stillasløsninger

  Vår kompetanse om hva ulike prosjekter trenger av maskiner og utstyr, bidrar til å etablere en riktig bransjeløsning for ditt prosjekt!

  Ta kontakt med et av våre kundesentre for mer informasjon!