Klimakontroll

klimakontroll, tjenester, miljø, byggvarme

Alltid rett temperatur og luftfuktighet

Effektiv temperatur- og fuktighetskontroll kan resultere i økt levetid, høyere produktivitet og mindre nedetid. Med våre løsninger kan du gjøre store besparelser i oppvarming og tørking, samt sikre kontinuitet og stabilitet i virksomheten. Dårlig vær kan føre til skader og forsinkelser som overskrider budsjettet hvis du ikke har en fungerende værbeskyttelse. Å gi prosjektet ditt de rette forholdene, samtidig som de ansatte får et godt arbeidsklima, er nøkkelen til at prosjektet blir vellykket og lønnsomt.

Klimakontroll med Ramirent

 • Riktig temperatur og luftfuktighet til enhver tid

 • Kostnads- og energibesparelser

 • Høyeffektiv montering og godt vedlikeholdt utstyr

 • Beskytter dine ansatte og kundens eiendom

 • Skape kontinuitet og stabilitet i virksomheten

 • Dokumenterte pålitelige leveranser

 • Evaluering med resultatrapportering

klimakontroll, ramirent, tjenester

Er du klimasikret?

Har du kontroll på dine kostnader ved tørking og oppvarming? Hvor mye koster en tapt arbeidsdag på grunn av dårlig vær? Eller en ukontrollert tørking av betong? Tid og penger er også kritiske faktorer når det gjelder å regulere fuktighetsnivåer ved renovering av bygninger og andre prosjekter.

Hold det dårlige været utenfor

Kulde, snø, regn og vind kan være med på å forsinke ditt prosjekt om man ikke er forberedt på de utfordringene været kan gi. Dette kan forsinke både fremdriften i prosjektet eller være med på å overskride budsjettet. Vi tilbyr derfor også ekstern skallbeskyttelse som skreddersydde løsninger for oppvarming, uttørking og værbeskyttelse, noe som gjør at arbeidet kan fortsette uavhengig av værforholdene.

Effektiv støvkontroll

I et åpent rom kan betongstøv og annet byggstøv spres opp til ti meter. Støvet kan inneholde giftige stoffer som forårsaker allergier, lungeproblemer, kreft og andre sykdommer. Alle større maskiner for boring, kutting og sliping du leier fra Ramirent, kan utstyres med tilbehør som absorberer dette støvet eller binder det med vann. På denne måten kan opptil 99% av det skadelige støv elimineres. Kombiner gjerne med personlig beskyttelse for best mulig sikkerhet.

Oppvarming

Vår løsning er perfekt for alle typer prosjekter som krever midlertidig oppvarming eller temperaturkontroll, for eksempel i forskjellige byggverk, fasadearbeid, skipsbygging og annet industrielt arbeid.

klima, byggvarme, klimakontroll, tjenester, varme

Spar energi og miljøet

Hos Ramirent jobber vi for en bærekraftig utvikling, det grønne skiftet har nådd byggeplassene med stort fokus på å spare miljøet for utslipp og vi lytter til våre kunders behov når det gjelder energieffektive løsninger. Allerede ved å leie i stedet for å kjøpe utstyret, har du gjort et miljøvennlig valg. Hos Ramirent kan du velge mellom grønne maskiner og tjenester som hjelper deg med å redusere miljøpåvirkningen av virksomheten din.

Utstyr

 • Varmeaggregat på vann, propan eller diesel, elektriske varmeaggregat, avfuktere

 • Luftbefuktere, avisningsutstyr

 • Værbeskyttelse

 • Oppvarmingsanlegg og varmevekslere

 • Sensorer for fuktighet og temperaturmåling

Tjenester

 • Design

 • Levering og installasjon av utstyr

 • Service under veis i prisjektet, f.eks. fylling av drivstoff

 • Temperatur- og fuktighetsmåling og fjernkontroll (av kunden)

 • Utdanning i sikker bruk av maskiner

 • Demontering av utstyret på slutten av prosjektet

Behovsanalyse

Tidlig i prosjektet begynner vi å jobbe sammen for å skape en løsning som dekker dine spesielle behov. Vi velger utstyr og tjenester som gir deg den beste kombinasjonen av effektivitet og langsiktig kostnadskontroll. Løsningen kan suppleres med funksjoner for økoeffektivitet og sikkerhet. Før vi skriver en kontrakt, går vi gjennom alle detaljer sammen.

Leveranse

Når og hvor vil du at vi skal være? Med Ramirent som partner i prosjektet, kan du føle deg trygg på at alle deler av avtalen vil bli implementert. Vi leverer og monterer utstyret i tide og leverer de avtalte tjenestene.

Support

Under hele prosjektet, hjelper vi deg med jevnlige kontroller og nødvendig opplæring av dine ansatte. En prosjektansvarlig er tilgjengelig for råd og styring av endrede utstyrsbehov, slik at prosjektet utvikler seg uten kostbar nedetid. Til slutt leverer vi ikke bare utstyret, vi demonterer og fjerner det i tide, slik at vi forlater bygget trygt og ryddig for fremtidig bruk.

Evaluering

Hvert prosjekt er unikt med sine spesifikke krav og behov. Våre eksperter hjelper deg med å få en total gjennomgang, inkludert statistikk over leide utstyr og tjenester som brukes. Sammen vurderer vi prosjektet ditt slik at du er enda bedre forberedt på din neste utfordring.

Ta kontakt med ditt lokale kundesenter her!