En komplett løsning

en komplett løsning

Løsninger som sikrer fremdrift og forutsigbarhet

Hos Ramirent kan du leie maskinløsninger til ulike prosjekter fra Norges største utleiemaskinpark. Men maskiner alene blir ikke en komplett løsning. Ramirent kombinerer maskiner med service, kunnskap og løsninger som forenkler virksomheten for våre kunder. Gjør byggeprosessen sikker, effektiv, økonomisk og miljøvennlig! Ramirent kan ta hånd om alle behov rundt prosjektet: Planlegging, utstyr, opplæring og opprydding!

Les mer om våre tjenester og fagområder, og hva vi kan hjelpe deg med her!

Et solid selskap skaper trygghet innen utleie av maskiner og utstyr

Ramirent stiller gjerne med et team tidlig i prosjekteringsfasen for å identifisere kundens behov samt få et fullstendig overblikk over prosjektets omfang. Videre, kan vi ta hånd om alle behov rundt byggeplassen: Planlegging, utstyr, logistikk, opplæring og opprydding. Vår kompetanse om logistikk og drift bidrar til at du får bedre tid til å konsentrere deg om kjernevirksomheten.

Vi utfører ulike service-tilbud og arrangerer opplæring av brukerne for å få så høy sikkerhet på prosjektet som mulig. Ramirent kan ta hele ansvaret for utstyrslogistikken på prosjektet, og på denne måten kan du være trygg på at fremdriften i ditt prosjekt går etter planen.

Vi er en ledende leverandør av utleieutstyr, som kombinerer det beste av utstyr med service og kunnskap, til løsninger som forenkler virksomheten for våre kunder. Vi samarbeider med et bredt spekter av kunder innen bygg og anlegg, industri, verft, offentlig sektor og private. Ramirent er også ISO-sertifisert.

Som kunde, vil du få ett kontaktpunkt under hele prosjektet som tar seg av endringer i behovet underveis, slik at prosjektet drives fremover uten kostbare forsinkelser – Enkelt, sikkert og effektivt!

en komplett løsning.

Fagområder

Ramirent er kjent for å ha meget høy kunnskap knyttet opp mot våre fagområder; Elektro, byggvarme, heis, stillas samt moduler. Våre kunder får tilgang Ramirents egne fagfolk og eksperter som leverer løsninger som tilpasses behovene i ethvert prosjekt.

Videre, har Ramirent Norges største maskinpark bestående av kjente merkevarer, stor bredde innen alle fagområder og nasjonal tilstedeværelse, fra Alta i nord til Kristiansand i sør!

Se alle våre fagområder her!

Finner du HMS-arbeide utfordrende?

Vi tar HMS, kvalitet og miljø på alvor - fordi vi bryr oss

God sikkerhetsledelse fungerer best når sikkerhetsarbeidet er integrert med et godt fungerende tverrfaglig samarbeid. Vi ønsker å legge til rette for en trygg arbeidsplass og et godt arbeidsmiljø. Ramirent har en nullvisjon for skader og ulykker og vil iverksette og ta ansvar for en rekke HMS-tiltak på byggeplassen.

  • Ramirent sin H-verdi er på 2,5 (juli 2023)

  • Ramirents kvalitetssystem sikrer at planlegging, utføring, kontroller og oppfølging av virksomheten skjer etter krav fra myndigheter, kunder og oss selv.

  • Ramirent er helt i toppen innen miljø og bærekraft og er registrert blant de topp tre beste prosentene i vår bransje.

  • Ramirentskolen tilbyr nødvendig opplæring i bruk av forskjellige arbeids- og verneutstyr.

Referanseprosjekt

Entreprenører får tett og god oppfølging av Ramirent, når store prosjekter planlegges og gjennomføres.

Les mer om våre referanseprosjekter her!
referanseprosjekt, en komplett løsning,

Kontakt oss

Ta kontakt med Ramirent i dag, så diskuterer vi skreddersøm i forhold til din organisasjon og prosjekt!

Hopp til innholdet
Ingen treff

Søket ga ingen treff