Velg land Kundeportalen
Forside    Løsninger    AccessSolve    Stillas og tak-over-tak

Norges største totalleverandør av stillas og tak-over-tak

Du får en partner som er Norges største entreprenør innen prosjektering, rigging og kontroll av stillas. Våre produktspesialister tegner og beregner stillasløsninger i alle størrelser for prosjekter innen bygg og anlegg, industri, offentlig og privat.

Totalløsninger:

I våre totalleveranser utfører vi sakkyndig prosjektering, rigging og kontroll av stillasløsninger, samt at vi leverer løsninger med tak-over-tak/Weather Protection Systems. Tak-over-tak sikrer kontinuerlig drift i både små og store prosjekter. Muligheten for å kunne jobbe tørt og uforstyrret av vær og vind gir gode resultater i form av at bygg og anlegg sikres mot fuktskader, og de ansatte får bedre arbeidsforhold og et lavere sykefravær.

 På Youtube:

Klikk på bildet og se hvordan vi jobber med design og visualisering av stillasrigger:

 
Del 1: Design og planlegging av stillas
 
Del 2: Innsetting av trappetårn
 
Del 3: Inndekking av stillas
 
Del 4: Visualisering og informasjonKomponentutleie: 

Kontroll av stillaser:

Vi har alle typer komponenter fra ledende stillasprodusenter til utleie for kunder som ønsker å montere stillaset selv.

Dersom du ønsker å prosjektere og montere stillaset selv, kan vi gjøre en gjennomgang når det er ferdig montert. Vi kontrollerer da om stillaset er forskriftsmessig satt opp, og vurderer alle faktorer som f.eks lokale vind- og værpåvirkninger.

Sikkerhet på arbeidsplassen med SafeSolve

Ramirent har høyt fokus på sikkerhet, og vi ligger hele tiden i forkant med tiltak for å bedre HMS. Vi sørger for at alle installerte stillas er gjort i henhold til forskriftene, samt at vi gjennom Ramirentskolen holder kurs over hele landet i riktig bruk av stillas og stiger.
Vi benytter bare kvalitetsikret materiell fra ledende leverandører, og alle våre stillaslemmer er produsert av plast og har en kjerne av aluminium.  

Referanseprosjekter

> Les om dem her

Ramirentskolen

Sertifiseringer og kurs

Varme og tørk

>  Les mer om dette her

Referanseprosjekter

> Les om dem her

Ramirentskolen

Sertifiseringer og kurs

Varme og tørk

>  Les mer om dette her
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok