Frysjaparken

  18. sep 2022

  frysjaparken, refereanse, prosjekt, stillas, frysja

  Leiligheter og næringslokaler

  Veidekke er entreprenøren på det store prosjektet "Frysjaparken" på Kjelsås i Oslo. I fire byggetrinn skal det til sammen bygges over 1000 leiligheter, med næringsareal i første etasje. Ramirent er valgt inn som totaleverandør på stillas, maskiner og utstyr.

  Fakta om prosjektet
  • KundeFrysjaparken Utvikling AS
  • EntreprenørerVeidekke
  • KontraksformTotalenterprise
  • Verdi950.000.000,- NOK
  • ProsjekttypeBoligbygg m/ næringslokaler
  • Omfang 1.500-2.000 boliger

  På Frysja i Oslo bygges det nå en rekke moderne leiligheter, med næringslokaler i underetasjen. Her transformeres gammel industri og næring til et splitter nytt og moderne boområdet med Nordmarka som nærmeste nabo.

  I fire byggetrinn skal det til sammen bygges 1100 leiligheter, næringsareal i første etasje og parkeringskjeller over to etasjer. Produksjonsstart var i februar 2018, og Veidekke er i gang med byggetrinn tre som er det største trinnet de bygger på. Ved ferdigstillelse vil det bli både boliger, butikker, skoler, barnehage, ny infrastruktur og parkområder. Området rommer 1500-2000 boliger og skal huse ca. 4 000 mennesker.

  Ramirent er i gang med stillasbyggingen fra september 2022, når de store fasadene på byggetrinn 3 kommer opp. I tillegg til å levere stillas er Ramirent totalleverandør av maskiner og utstyr til Veidekke i forbindelse med Frysjaprosjektet, som provisorisk elektro, byggvarme, heiser, maskiner, lifter, nedkastrør for avfall, containere, og alle andre relevante produkter for hele byggeperioden.

  Produkter brukt i prosjektet

  Ta kontakt med oss for å diskutere ditt neste prosjekt!