Tar over det nasjonale KAM-ansvaret

  15. des 2022

  Ramirent KAM

  Ramirents Kristian Kristoffersen tar over det nasjonale Key Account Manager (KAM)-ansvaret i Ramirent. 47-åringen har jobbet som salgssjef i Ramirent region Sør i snart 6 år, etter å ha vært 15 år i bank og finans. I tillegg til å være leder for KAM i Norge skal han fortsette i rollen som salgssjef og få ansvar for et fåtall storkunder.

  Ramirent er delt inn i fire regioner i Norge. Kundene handler på tvers av regionene, og en del av Kristoffersens nye rolle er å sørge for at avdelingene jobber mest likt ut mot kundene.

  – Jeg gleder meg til å ha gode dialoger og finne de beste løsningene for hver eneste kunde. Ramirent er Norges største innen utleie, og innen KAM har vi en ledende posisjon allerede. Det er fordi vi har kunnskap om bransjen, og vi er opptatt av å forstå hva kunden trenger, sier Kristoffersen og legger til – Det viktigste for meg er å jobbe sammen med folk, internt og eksternt for å gi de beste kundeopplevelsene.

  Kristian Kristoffersen KAM Ramirent

  Vil fortsette den digitale utviklingen

  Ramirent har tatt store digitale sprang de siste årene for å effektivisere arbeidet på byggeplassene.

  – Fokuset fra Ramirent om å fortsette den digitale reisen vi er på er inspirerende. Hver dag ser vi på hvordan vi kan levere ting som gjør det lettere for kunden, med oppdaterte produkter og tjenester, og gode kundeplattformer innen bygg og anlegg. Vi får ekstremt gode tilbakemeldinger når vi kjører kundetilfredsundersøkelser, og det gjør meg trygg på at vi vil fortsette å være markedsledende innen vår bransje, sier Kristoffersen.

  Administrerende direktør Fredrik Brandal i Ramirent Norge har samarbeidet tett med Kristoffersen i flere år, og ser frem til å se han i hans nye rolle som KAM-ansvarlig.

  Brandal Ramirent

  – Kristian er kunnskapsrik og solid kollega, som har inngående god kunnskap om kunden og vår industri, så jeg gleder meg derfor til å jobbe videre med han i utviklingen av våre store kunder, sier Brandal.

  Kontaktpersoner:

  Fredrik Brandal Ramirent
  Fredrik Brandal

  EVP Ramirent Norge (Administrerende direktør)

  Ramirent, kontakt våre selgere
  Kristian Kristoffersen

  Salgssjef/KAM Region Sør

  Christina Niemi
  Christina Niemi

  Marketingsjef