Ramirent utvider leveransene til WK Entreprenør

  2. okt 2018

  Ramirent har allerede levert mur- og materialheiser til prosjektet. Storkundeansvarlig hos Ramirent, Trond Vea, er fornøyd: - Vi har jobbet med WK Entreprenør en stund nå, og er glad for at de vil utvide samarbeidet til også å omfatte våre sikkerhetstjenester.

  Ramirent har allerede levert mur- og materialheiser til prosjektet. Storkundeansvarlig hos Ramirent, Trond Vea, er fornøyd: - Vi har jobbet med WK Entreprenør en stund nå, og er glad for at de vil utvide samarbeidet til også å omfatte våre sikkerhetstjenester.

  GuardLite™ er utviklet av Ramirent for å gjøre arbeidsplassen tryggere. – GuardLite™ er vårt kant- og fallsikringssystem som går utover bransjens egne standardkrav, sier Vea. Da Vea sendte en forespørsel om de kunne presentere sikkerhetsløsningene Ramirent tilbyr, var WK Entreprenør positive til initiativet: - Vi spurte om de var interessert i en demonstrasjon, hvilket de var. Dermed var kursleder Oddbjørn Granlund og jeg på plass og demonstrerte både fallsikringsutstyr og Ramirentskolen, forteller Vea.

  Da Ramirent arrangerte sikkerhetskurs, kom det 17 representanter fra WK Entreprenør, som ga gode tilbakemeldinger. – Kursdeltakerne var svært fornøyde og fortalte at de har hatt stort utbytte av kurset, sier Vea.

  Oppfyller «PIP»

  Prosjektleder Espen Hobber Nilsen i WK Entreprenør legger vekt på det gode samarbeidet de har hatt med Ramirent siden begynnelsen: - Da vi først inngikk samarbeid med Ramirent, var det fordi de oppfylte våre strenge krav og verdier; «PIP»: Profesjonalitet, Innsats og Presisjon, sier han.

  • Siden har de vist at de har bred kompetanse, høy kapasitet og en partner som kan hjelpe oss med nær sagt alle behov. Vi har en svært god dialog og det var naturlig for oss å se på flere av de sikkerhetsløsningene de har i sitt sortiment, sier Hobber Nilsen.

  I likhet med Ramirent, er også WK Entreprenør meget opptatt av sikkerhet på arbeidsplassen, og da var det også naturlig at de tok i bruk Ramirents GuardLite™-løsning, i tillegg til sikkerhetskurset. – Det er en fornuftig løsning, forklarer Hobber Nilsen. – Til tross for at det er behov for store mengder rekkverk, var Ramirent i stand til å levere det vi trengte på kort tid, sier han. Totalt skal Ramirent levere 2 500 meter med GuardLite™ til prosjektet.

  Prosjektet Harbitz Torg ligger på Skøyen i Oslo og omfatter 12 bygg med garasje. Totalt er det snakk om 320 boliger. Byggestart var april 2017 og er forventet ferdig 2. kvartal 2019.

  Fakta om prosjektet:

  Oppdragsgiver: Møller Eiendom og Profier AS Størrelse: 60 000 kvm fordelt på 322 leiligheter Ferdigstillelse: Byggetrinn 1 i 2. kvartal 2019 og byggetrinn 2 i 1.kvartal 2020

  For ytterligere informasjon, vennligst kontakt

  Espen Hobber Nilsen, prosjektleder WK Entreprenør

  Mobil: 92 44 88 74

  E-post: espen@wke.no

  Trond Vea, Storkundeselger, Ramirent

  Mobil: 91 70 13 16

  E-post: trond.vea@ramirent.no

  Christina Niemi
  Christina Niemi

  Marketingsjef