Ramirent støtter Rosa Sløyfe aksjonen!

  18. sep 2022

  Ramirent rosa sløyfe løpet 2022

  Ramirent er stolt samarbeidspartner og sponsor av Rosa sløyfe-løpet 2022 som arrangeres i 7 ulike byer i tidsrommet 2. oktober til 12. oktober 2022. Ramirent sitt virtuelle løp går av stabelen den 17. oktober!

  Rosa sløyfe-løpet ønsker for syvende året å skape økt oppmerksomhet rundt brystkreftsaken, og inntektene går til Rosa sløyfe-aksjonen og deres forskning på brystkreft. Rosa sløyfe-løpet har totalt over de årene samlet inn over 10 millioner kroner til forskning på brystkreft, men fortsatt er det behov for mer forskning på den vanligste kreftformen blant kvinner.

  Ramirent går igjen, for andre året på rad, inn som samarbeidspartner og sponsor av Rosa sløyfe-løpet 2022. Ikke bare sponser selskapet Rosa sløyfe-løpet med utstyr til å gjennomføre arrangementet, men de ansatte skal også selv løpe for den gode saken.

  Fjoråret var en knallsuksess

  Regionene sponset med utstyr til å gjennomføre arrangementet, og la inn stor innsats på de fysiske løpene med stands og aktiviteter. I tillegg var nærmere 200 Ramirentere med på løpet, noe som tilsvarer rundt 50 prosent av ansatte. Og det stoppet ikke der - Kreftforeningen jublet for Ramirent-gutta som bidro til å heve andelen av deltakende menn på landsbasis!

  Ramirent rosa sløyfe-løp

  I år håper Ramirent på å slå egne rekorder for antall ansatte som melder seg på til løpet.

  – Det å se at Rosa Sløyfe-løpet har skapt et så stort engasjement og deltakelse hos våre ansatte, og derav 80 prosent er menn, er veldig gledelig. Dette gjenspeiler våre verdier, sier administrerende direktør i Ramirent, Fredrik Brandal.

  En annen av Ramirent-mennene som deltok i fjorårets Rosa Sløyfe-løp var salgsleder for Innlandet, Odd-Helge Nybakke. Han beskriver det som en vinn-vinn-situasjon å delta i løpet.

  – Svært mange av oss kjenner jo en som har hatt brystkreft, meg selv inkludert, og det er derfor viktig at også vi menn engasjerer oss i denne saken. Jeg vil også rose administrasjonen i Ramirent som var flinke til å motivere oss til å delta i løpet som jo en er ren vinn-vinn-sak der man både får trene og komme seg ut i frisk luft samtidig som du gjør noe for en god sak, sier Nybakke.

  Fysiske og virtuelle løp

  Løpet arrangeres i syv forskjellige byer. I tillegg kan du delta på virtuelle løp. Uansett om du går eller løper, er du med og støtter en god sak. Rosa sløyfe-løpet er en unik opplevelse hvor vi sammen bidrar til å hjelpe andre.

  De fysiske løpene går følgende steder:

  • Trondheim: 2. oktober

  • Bergen: 4. oktober m/ Ramirent stand

  • Haugesund: 5. oktober m/ Ramirent stand

  • Stavanger: 6. oktober m/ Ramirent stand

  • Kristiansand: 8. oktober

  • Lillehammer: 10. oktober m/ Ramirent stand

  • Oslo: 12. oktober m/ Ramirent stand

  Ramirent sitt offisielle virtuelle løp går av stabelen den 17. Oktober.

  Påmelding og mer info om Rosa sløyfe-løpet finner du her!
  Anne Kiær Ramirent
  Anne Kiær

  Markedskoordinator