Ramirent og WK Entreprenør avtale om Harbitz Torg

  22. mai 2018

  Ramirent, WK, samarbeid, avtale

  WK Entreprenør og Ramirent signerte nylig en prosjektavtale om levering av materiell- og murheiser til Harbitz Torg i Oslo. Dette Ramirents første avtale med WK Entreprenør i Oslo-regionen.

  Dette er en kunde vi har jobbet lenge mot, sier Trond Vea, storkundeansvarlig hos Ramirent.

  – WK Entreprenør er en samarbeidspartner som passer oss godt: Det er et stort og solid selskap med mange spennende prosjekter. Vi har fra før meget god erfaring med WK Entreprenør fra Vestfold. Denne avtalen er den første vi har i Oslo, og dreier seg om levering av byggheiser i et større prosjekt i Harbitz Allé.

  Anleggsleder Espen Hobber Nilsen og prosjektadministrator Simen Andreas Kjærnsli la stor vekt på profesjonalitet under prosessen; Vi stiller strenge krav til våre samarbeidspartnere, understreker Hobber Nielsen.

  – Ramirent er en stor og seriøs aktør som speiler våre verdier i WK Entreprenør; «PIP»: Profesjonalitet, Innsats og Presisjon, sier han, og fortsetter: I tillegg jobber vi hver dag mot vår visjon som er å være «DET RETTE VALGET», og å velge de rette samarbeidspartnere for oss er svært viktig.

  I utgangspunktet skal Ramirent levere mur- og materialheiser til samtlige av de 12 byggene. – Vi har hatt en god dialog under hele prosessen, forteller Kjærnsli. – I tillegg til å være gode på pris, er Ramirent også ISO-sertifisert og leveringsdyktige. - Det er viktig å gjøre hverandre gode, og i Ramirent synes jeg vi har funnet en aktør som vi kan utvikle oss sammen med, avslutter Espen Hobber Nilsen.

  Prosjektet Harbitz Torg ligger på Skøyen i Oslo og omfatter 12 bygg med garasje. Totalt er det snakk om 320 boliger. Byggestart var april 2017 og er forventet ferdig 2. kvartal 2019.

  Fakta om prosjektet:

  Oppdragsgiver: Møller Eiendom og Profier AS

  Størrelse: 60 000 kvm fordelt på 322 leiligheter

  Ferdigstillelse: 1. kvartal 2019

  For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

  Espen Hobber Nilsen, anleggsleder WK Entreprenør

  Tlf: 92448874

  Epost: espen@wke.no

  Christina Niemi
  Christina Niemi

  Marketingsjef