Ramirent og WK Entreprenør avtale om Harbitz Torg22. mai 2018

Ramirent, WK, samarbeid, avtale

WK Entreprenør og Ramirent signerte nylig en prosjektavtale om levering av materiell- og murheiser til Harbitz Torg i Oslo. Dette Ramirents første avtale med WK Entreprenør i Oslo-regionen.

Dette er en kunde vi har jobbet lenge mot, sier Trond Vea, storkundeansvarlig hos Ramirent.

– WK Entreprenør er en samarbeidspartner som passer oss godt: Det er et stort og solid selskap med mange spennende prosjekter. Vi har fra før meget god erfaring med WK Entreprenør fra Vestfold. Denne avtalen er den første vi har i Oslo, og dreier seg om levering av byggheiser i et større prosjekt i Harbitz Allé.

Anleggsleder Espen Hobber Nilsen og prosjektadministrator Simen Andreas Kjærnsli la stor vekt på profesjonalitet under prosessen; Vi stiller strenge krav til våre samarbeidspartnere, understreker Hobber Nielsen.

– Ramirent er en stor og seriøs aktør som speiler våre verdier i WK Entreprenør; «PIP»: Profesjonalitet, Innsats og Presisjon, sier han, og fortsetter: I tillegg jobber vi hver dag mot vår visjon som er å være «DET RETTE VALGET», og å velge de rette samarbeidspartnere for oss er svært viktig.

I utgangspunktet skal Ramirent levere mur- og materialheiser til samtlige av de 12 byggene. – Vi har hatt en god dialog under hele prosessen, forteller Kjærnsli. – I tillegg til å være gode på pris, er Ramirent også ISO-sertifisert og leveringsdyktige. - Det er viktig å gjøre hverandre gode, og i Ramirent synes jeg vi har funnet en aktør som vi kan utvikle oss sammen med, avslutter Espen Hobber Nilsen.

Prosjektet Harbitz Torg ligger på Skøyen i Oslo og omfatter 12 bygg med garasje. Totalt er det snakk om 320 boliger. Byggestart var april 2017 og er forventet ferdig 2. kvartal 2019.

Fakta om prosjektet:

Oppdragsgiver: Møller Eiendom og Profier AS

Størrelse: 60 000 kvm fordelt på 322 leiligheter

Ferdigstillelse: 1. kvartal 2019

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Espen Hobber Nilsen, anleggsleder WK Entreprenør

Tlf: 92448874

Epost: espen@wke.no

Christina Niemi
Christina Niemi

Marketingsjef