Ramirent og Hesselberg Rental har inngått samarbeidsavtale

  7. sep 2021

  En fornøyd gjeng i Ramirent Norge og Hesselberg Rental omkranset av ett av deres nå felles utleieobjekter, en 25 tonn tung Komatsu gravemaskin modell PC228 USLC 11.

  Ramirent Norge har nå inngått en samarbeidsavtale med det nystartede selskapet Hesselberg Rental om utleie av tyngre anleggsmaskiner.

  Hesselberg Rental AS, som holder til i nye lokaler på Frogner i Lillestrøm kommune, ble startet opp i april i år som et datterselskap av konsernet AS Sigurd Hesselberg som har over 300 ansatte og omsetter for 1,5 milliarder kroner.

  Det nye selskapet, samarbeider også tett med «søsterselskapene» Hesselberg Truck, Hesselberg Logistikk og ikke minst Hesselberg Maskin AS som er en norskeid leverandør av Komatsu anleggsmaskiner, Bomag komprimeringsutstyr og maskiner fra Manitou.

  Dobler kapasiteten

  – Vi har i dag investert i en betydelig mengde maskiner til utleie, men rett over nyttår skal vi doble kapasiteten, opplyser salgssjef i Hesselberg Rental AS; Håkon Emil Bayard. Salgssjefen påpeker at det er stort behov for leie av større anleggsmaskiner fordi kundene ofte vil unngå at maskiner står stille i perioder med færre oppdrag og ønsker å bli mer fleksible i forhold til større prosjekter.

  Nylig undertegnet selskapet også en viktig samarbeidsavtale med Ramirent Norge. Avtalen, som er basert på et vidt produktspekter, betegnes som en «vinn-vinn-avtale» av begge samarbeidspartnere.

  Ramirent Norge gjør oss enda mer synlige i markedet, sier salgssjef Håkon Emil Bayard (bak t.v.) i Hesselberg Rental,

  SAMARBEID:– Samarbeidet med en tung utleieaktør som Ramirent Norge gjør oss enda mer synlige i markedet, sier salgssjef Håkon Emil Bayard (bak t.v.) i Hesselberg Rental, her sammen med markedskoordinator Malin Nygård i Hesselberg Rental samt salgsrådgiver anlegg; Petter W. Bråthen, Key Account Manager Rune Martin Olsen (foran t.v.) og markedssjef Belinda Sandberg, alle i Ramirent.

  Ramirent styrker seg som totalleverandør

  –Med tanke på blant annet den økte aktiviteten i vei- og anleggsprosjekter i tiden fremover så blir dette et veldig spennende samarbeid. Vi har lenge ønsket å styrke oss i forhold til utleie av større anleggsmaskiner, og avtalen med Hesselberg Rental gjør at vi nå får en solid samarbeidspartner som bidrar til at vi får tilgang til en enda bredere produktportefølje. Dette vil styrke oss som totalleverandører av utleie av maskiner og utstyr. Det gjør oss i langt bedre stand til å konkurrere om de aller største prosjektene, noe vi allerede har konkret eksempler på, påpeker Key Account Manager i Ramirent Norge; Rune Martin Olsen.

  Der er Hesselberg Maskin som står som leverandør og sørger for reparasjoner og vedlikehold av de aktuelle maskinene. – Ramirent-kundene får ikke bare tilgang til større maskiner, de får også tilgang til ny kompetanse og ikke minst kort vei til både utstyr og verksted. Er det noe som er viktig i utleiemarkedet så er det å kunne snu seg raskt, sier salgsrådgiver anlegg i Ramirent; Petter Bråthen.

  Markedsjef Belinda Sandberg i Ramirent påpeker at de i første omgang vil tilby de tyngre anleggsmaskinene til markedet i Øst- og Midt-Norge. – Men vi utvikler samarbeidet stadig, og i neste omgang er det Vest-Norge som står for tur, påpeker hun.

  Økt synlighet for Hesselberg

  – For Hesselberg Rental betyr dette at vi som nystartet selskap får utnyttet maskinparken optimalt. Samarbeidet med en tung utleieaktør som Ramirent gjør dessuten at vi får flere aktører som bidrar til at vi blir enda mer synlige i markedet og øker markedsandelene våre, sier salgssjef Håkon Emil Bayard.

  Markedskoordinator Malin Nygård i Hesselberg Rental AS understreker at maskinene fra Manitou utelukkende leies ut videre til Rent-to-Rent-kunder og ikke til sluttkunder.

  Kontakt ditt lokale kundesenter her!
  Christina Niemi
  Christina Niemi

  Marketingsjef