Ramirent med ny hoved-base i Stavanger-regionen

  22. mar 2022

  Njål Svihus(t.v.) og avdelingsleder Cato Hoff forran nye Ramirent hovedkontor

  4. April åpner Ramirent det som blir utleieselskapets nye hovedbase i Stavanger-regionen, nærmere bestemt i sentrale lokaler i Brannstasjonsveien i Sandnes med 7,5 mål tomt til disposisjon.

  Avdelingsleder for Ramirent i Stavanger, Cato Hoff(t.v.) og prosjektleder Njål Svihus står foran det som etter hvert skal bli deres nye hovedkontor i Brannstasjonsveien 14 i Sandnes. – Med denne veldig sentrale plasseringen blir vi nå enda mer tilgjengelige for kundene våre både på nord- og sør-Jæren, sier Hoff.

  Selve lokalene, som ligger rett ved E39 og Riksvei 444, er på 1500 kvadratmeter inkludert lagerplass og vaskehall på totalt 1200 kvadratmeter. Bygget fra 2015 har blitt oppgradert samt utvidet med en ekstra etasje i anledning flyttingen av Ramirents base fra Gausel til Brannstasjonsveien 14 i Sandnes.

  Mer tilgjengelig

  – Med denne sentrale plasseringen blir vi nå enda mer tilgjengelige for kundene våre både på Nord- og Sør-Jæren, forklarer avdelingsleder Cato Hoff hos Ramirent Stavanger.

  – Vi har jo et stort dekningsområde, helt fra Egersund til Sirdal, med rundt 350.000 innbyggere, og da gjelder det å ha en mest mulig sentral plassering og god logistikk, tilføyer prosjektleder Njål Svihus.

  Prosjektleder Njål Svihus(t.v.) og avdelingsleder Cato Hoff i Ramirent

  GOD PLASS: Prosjektleder Njål Svihus(t.v.) og avdelingsleder Cato Hoff diskuterer fremtidig løsninger i de nye lokalene som blant annet inkluderer 1200 kvadrameter med lagerplass og vaskehall.

  Grønn base

  Det vil være totalt 14 ansatte tilknyttet Ramirents nye hovedbase for Stavanger-regionen, og avdelingsleder Cato Hoff ser det som veldig positivt for både trivsels og effektivitet at alle nå kan jobbe under samme tak.

  – I tillegg vil vi få lokaler som er topp moderne og miljøvennlige. Stavanger-avdeling har drevet fossilfritt siden september 2021, og nå er nærmere 98 prosent av maskinene vi leier ut også fossilfrie. Våre nye lokaler passer derfor godt med Ramirent sine ambisjoner om å være med på det grønne skiftet, sier Hoff som påpeker at det på sikt også er planer om å montere solcellepanel på taket i de nye lokalene slik at man også har egenprodusert strøm.

  Cato Hoff i Ramirent

  AVDELINGSLEDER: Cato Hoff ser det som veldig positivt for både trivsels og effektivitet at alle nå kan jobbe under samme tak.

  Kontaktperson:

  Cato Hoff, kundesenterleder, Ramirent
  Cato Hoff

  Kundesenterleder

  Christina Niemi
  Christina Niemi

  Marketingsjef