Ramirent inngår rammeavtale med Canon20. mai 2022

Niclas Berg Business Manager Retail C&I i Canon Norge og Guri Bardal, IT Manager i Ramirent

Rammeavtalen mellom Ramirent og Canon går over tre år med opsjon på to års forlengelse. Avtalen har en verdi på mellom åtte og ti millioner kroner og omfatter maskiner, service, sikker print, automatisering av prosesser og løsning for elektronisk signatur.

Avtalen med Canon er helt i tråd med vår digitale strategi, sier Guri Bardal, IT Manager i Ramirent.

– Vi er glade for å ha funnet en leverandør som kan gi oss en løsning som vil forenkle våre prosesser ut mot kundene våre. Vi har fått reduserte printkostnader, samt økt sikkerhet og fleksibilitet, sier Guri Bardal i Ramirent.

– Videre inkluderer avtalen en løsning for å automatisere on-boarding prosessen av nye rammeavtalekunder. Målet her er å bygge en «vanntett» prosess som er lik hver gang. Her kommer også Canon eSign-løsning inn i bildet, forteller Alexander Grude Larsen, Sales Support Manager i Ramirent.

– Tidligere håndterte vi utleiekontrakter med fysisk signatur. E-signering sikrer at kundene våre får en god oversikt over ordren før den settes i bestilling, samt at de mottar en elektronisk kopi av det som er avtalt mellom Ramirent og kunde. Dette gir både oss og kunden forutsigbarhet med bestillingen. Denne delen av avtalen er foreløpig satt opp for å håndtere 500 000 transaksjoner årlig, sier Alexander Grude Larsen.

Niclas Berg i Canon er fornøyd med å ha fått på plass rammeavtalen Ramirent.

– Vi setter stor pris på at Ramirent har vist oss tillitt og valgt Canon som leverandør av maskiner og flere av våre løsninger og tjenester. Vi har hatt et tverrfaglig team som har analysert Ramirents behov og deretter kommet opp med en skreddersydd løsning. Vi gleder oss til samarbeidet i årene som kommer sier Niclas Berg, Business Manager Retail C&I i Canon Norge.

Christina Niemi
Christina Niemi

Marketingsjef