Ramirent Haugesund flytter til Karmsund 4. jan 2018

Ramirent, Haugesund, Karmsund, ny lokaler

Etter nærmere 18 år i Krittvegen, skal Ramirent inn i nye, funksjonelle lokaler. - Nå kommer vi nærmere våre kunder og får en mye mer sentral plassering, forteller kundesenterleder hos Ramirent Haugesund, Jonny Enoksen.

Når Ramirent offisielt åpner i splitter nye lokaler i Norevegen 46 i Karmsund 5. januar, er det på høy tid, ifølge Enoksen. - Det har lenge vært behov for et nytt bygg, forteller han. – Nå vil våre kunder oppleve et effektivt og funksjonelt utleiesenter som er mer tilgjengelig enn før.

Ramirent, Haugesund, nye lokaler, butikksjef

På åpningsdagen vil også ordfører på Karmøy, Jarle Nilsen være «snorklipper», og han ser frem til åpningen: - Jeg opplever at det er stor aktivitet i bygge- og anleggsbransjen i hele regionen. Ramirent, med lokaler i hjerte av Haugalandet, har en god plassering til å nå både proffmarkedet og privatmarkedet. Med god kompetanse og et stort utvalg av verktøy, utstyr og maskiner bør Ramirent kunne møte ulike kundebehov.

Enoksen håper de fire ansatte vil få mye å gjøre i de nye lokalene. – Vi opererer i et tøft marked med mange aktører, men tror at vi vil få høyere aktivitet nå som vi er nærmere kunden, sier han. – Men alle våre kunder vil fortsatt oppleve vår gode Ramirent-service og leveringsdyktighet.

På åpningsdagen vil vi selvsagt servere kake og kaffe til både nye og gamle kunder, og vi ønsker alle hjertelig velkommen, avslutter Jonny Enoksen.

Ta kontakt med ditt nærmeste kundesenter!
Christina Niemi
Christina Niemi

Marketingsjef