Møt Ramirent på Vei- og Anlegg, 2.- 6. mai på Hellerudsletta

  9. apr 2018

  Vei og anleggsmesse, Ramirent

  Årets Vei og Anleggsmesse 2. – 6. mai på Hellerudsletta nærmer seg med stormskritt, og Ramirent har i år en stand inne på 54 kvm (merket i utstillerkartet, Hg26). Tema for standen er HMS og sikkerhet og vi har mye å vise de besøkende.

  Vi skal blant annet vise frem flere nyheter som en helelektrisk minihjullaster fra Avant. Hjullasteren ble vist på Felleskjøpets egen messe, Bedre Landbruk, tidligere i år. Hjullasteren har litium-ion batterier og brukstiden er fra 2 – 6 timer, avhengig hvor tungt arbeid den skal utføre. Ladetiden er kun 3 timer fra tomt batteri.

  Vi kommer også til å vise frem vår egenutviklede barrieresystem for en sikrere veiarbeidsplass. Systemet er utviklet for å gjøre anleggsarbeid tryggere, både for arbeidere og de som ferdes i trafikken.

  En annen nyhet vi skal vise frem, er HMS kiosk. Denne har vi hatt i vårt sortiment lenge, men det nye er at man kan få den på hjul, noe som gjør HMS kiosken lettere å flytte rundt på byggeplassen. HMS kiosken er kompakt, smidig og innholdsrik og bidrar til å skape trygghet på arbeidsplassen.

  Vi kommer også til å ha med VR briller å la de besøkende se hvordan de kan bevege seg virtuelt rundt på byggeplassen ved hjelp av VR teknologi. Dette pleier være noe som gir mye oppmerksomhet og vi gleder oss til å vise de besøkende hvordan teknologien kan være med på å gjøre det lettere å sikre byggeprosessen i forkant.

  I 2017 ble Ixolift lansert. Ixolift er en helmekanisk, justerbar arbeidsplattform som gjør det mulig å jobbe opp til fire meters høyde uten å risikere fallskader. Ixolift er en tryggere alternativ til både stige og gardintrapp. På vår stand kan de besøkende selv få prøve Ixoliften og høre mer om bruksområder og funksjoner.

  I tillegg vil vi også vise vårt personlig fallsikringsutstyr. Det finnes mange ulike typer av fallsikringsutstyr som beskytter arbeiderne dersom en ulykke inntreffer. Forskriften sier at en arbeidstaker skal ha opplæring og trening i bruk av det personlige verneutstyret som skal benyttes i arbeidet. Ramirent har utleie av fallsikringsutstyr og avholder kurs og opplæring i bruk av dette.

  Inngangen til messen er gratis og man kan forhåndspåmelde seg her: Gratis inngang messen

  utstillerkart

  Annen, nyttig info:

  GOOGLE MAPS

  Åpningstider:

  Onsdag 2. mai – Lørdag 5. mai kl. 10-18

  Søndag 6. mai kl.10-15

  VÆR SMART bruk kollektivtransport!

  • Tog fra Oslo S til Lillestøm stasjon

  • Messens shutlebusser går kontinuerlig fra Lillestrøm stasjon til Hellerudsletta

  • Fra OSL Gardermoen, Flybussekspressen til Majorstua (Rute F1), har stoppested Hellerudsletta

  • Buss fra Oslo bussterminal: Buss nr. 380 til stoppested Hellerudsletta

  Veien til Hellerudsletta er skiltet fra E6 ved Hotel Olavsgaard og langs RV 4 fra Gjelleråsen. X Meeting Point ligger på Hellerudsletta langs RV 22.

  Fra Gardermoen (ca. 25 km): Følg E6 sørover til kryss 44, Hvam-krysset. Følg riksvei 22 mot Hellerud og skilting til X Meeting Point.

  Fra Oslo (ca. 20 km): Følg E6 nordover til Hvam-krysset. Følg riksvei 22 mot Hellerud og skilting til X Meeting Point.

  Christina Niemi
  Christina Niemi

  Marketingsjef