Kontaktløs leie

  2. apr 2020

  Ramirent, kontaktløs leie

  Vi bryr oss om våre kunders sikkerhet. For å holde jobben i gang, tilbyr vi våre kunder et kontaktløst leiealternativ.

  I forbindelse med den ekstraordinære krisen som har rammet oss alle, har Ramirent iverksatt en rekke forebyggende hygienetiltak. Vi opprettholder normal operativ drift som betyr blant annet at alle våre kundesentre fortsatt vil være åpne for å betjene våre kunder og underleverandører.

  Gjennom de ulike kanalene under kan våre kunder bestille maskiner og utstyr direkte til byggeplass:

  Epost

  Ramirent kan motta leieforespørsler via epost direkte til kundesentre. Finn epost adressen til ditt lokale kundesenter her.

  Telefon

  Telefonen er et viktig kontaktpunkt i vår bransje, og vi er klare til å svare på telefon og hjelpe til så raskt vi kan. Bestilling av maskiner og utstyr kan gjøres direkte over telefon. Finn telefonnummer til ditt lokale kundesenter her.

  Kundeportal

  I Ramirent sin kundeportal kan kunder få oversikt over hvilke produkter de har på leie, bestille retur av maskiner og utstyr fra byggeplass og samtidig ha full kontroll på ubetalte og betalte fakturaer.

  Ramirent app

  Via Ramirent appen kan våre kunder se hele vårt sortiment og sjekke hvor utstyr er tilgjengelig. Her kan man også sende inn en bestillingsforespørsel med levering direkte til byggeplass. Appen kan lastes ned i App Store og Google Play.

  Kontakt ditt lokalekundesenter her!
  Christina Niemi
  Christina Niemi

  Marketingsjef