IXOLIFT har lansert et sikkert alternativ til stigen3. jan 2018

ixolift, ramirent

Ixolift 400S

IXOLIFT 400S er en mekanisk, justerbar arbeidsplattform som gjør det mulig å jobbe opp til fire meters høyde uten å risikere fallskader. Den nye finske plattformen er lansert på det norske markedet og IXOLIFT kan leies hos Ramirent.

Fall er blant de aller vanligste ulykkestypene i arbeidslivet i Norden, og bare i Norge ble det registrert hele 4 614 arbeidsrelaterte fallulykker i 2016 (SSB). Et alt for høyt tall, mener finske Johan Friis, som har brukt de siste to årene på å utvikle en høydejusterbar arbeidsplattform som alternativ til den vinglete og usikrede stigen. Resultatet heter IXOLIFT 400, og er nå lansert i Norge.

–IXOLIFT er et arbeidsverktøy som er utviklet for å redusere skader og som gjør at man kan jobbe sikkert og tryggere i høyden. Dette produktet har manglet på markedet, og vi er glade vi kan tilby våre kunder det, sier Nils Sannes, Produktsjef i Ramirent.

Et alternativ til stigen

IXOLIFT 400 er et praktisk og sikkert arbeidsverktøy for oppdrag i høyden. Den har en arbeidsplattform som justeres med gassfjær, og dermed kan man raskt finne riktig arbeidshøyde uten bruk av elektrisk motorkraft. Omringet av støtterekkverk i hoftehøyde står man trygt som i en vanlig lift. En fordel er også at man ikke trenger sertifisering for å operere IXOLIFT 400.

IXOLIFT 400 er lett i vekt og enkel å bringe med seg, og med en bredde på under 80 cm trilles den enkelt igjennom døråpninger eller inn i heiser. Arbeidsplattformen har anti-skli bremser og valgfrie stabiliseringsarmer for utendørsbruk, noe som sikrer ekstra på utsatte steder. IXOLIFT er dessuten utviklet i galvanisert stål og er i stor grad vedlikeholdsfri.

-IXOLIFT ble godt mottatt da Ramirent i November arrangerteSafety Days, en egen sikkerhets dag for kunder. Dette er et produkt kundene også har stor tro på, avslutter Nils Sannes i Ramirent. IXOLIFT 400-serien er CE-merket og kompatibel med Maskindirektiv 2006/42/EC, EN 280/2013 og EN 1004/2004 standarder.

Tekniske data

  • Drift: umotorisert/mekanisk

  • Arbeidshøyde: 3,974 mm

  • Max lastekapasitet: 150 kg

  • Max-min plattform høyde: 1,974 - 974 mm

  • Plattform størrelse: 526 x 556 mm

  • Total vekt: 228 – 140 kg


For mer informasjon, kontakt ditt lokale kundesenter!

Kontakt ditt lokale kundesenter her!
Christina Niemi
Christina Niemi

Marketingsjef