Fredrik Brandal utnevnt til ny administrerende direktør i Ramirent Norge17. aug 2020

Fredrik Brandal, ny konserndirektør i Ramirent Norge

Fredrik Brandal er utnevnt til administrerende direktør i Ramirent Norge og medlem av konsernets ledergruppen fra 1. September 2020.

Fredrik tar over stillingen til Øyvind Emblem, som har vært administrerende direktør i Ramirent Norge og medlem av konsernets ledergruppen siden 2015. Øyvind har valgt å forlate sin nåværende stilling og takket ja til en stilling utenfor Ramirentkonsernet.

Fredrik startet i Ramirent i 2013 som direktør for Flåte- og Supply Chain og ble i 2017 utnevnt til nåværende stilling som Retail Direktør for Ramirent Norge.

-Jeg vil takke Øyvind for hans dedikerte arbeid med å utvikle og snu vår norske virksomhet på en smidig måte og med høyt fokus på våre verdier, Smidig Service med et smil. Han har vært et høyt verdsatt medlem av konsernets ledergruppe, og jeg ønsker Øyvind det beste videre i karrieren, sier Ramirent-konsernsjef Erik Bengtsson.

-Jeg er glad for å ønske Fredrik velkommen til konsernledelsen. Fredrik har praktisk erfaring fra vår norske virksomhet og er en ekte Ramirenter med evner til å drive utviklingen av vår norske virksomhet i neste fase,* sier Erik Bengtsson.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Erik Bengtsson, CEO, Ramirent Ltd Mobil: +46 8 621 2840. Epost: erik.bengtsson@ramirent.com

Franciska Janzon, SVP, Marketing and Communications, Ramirent Ltd Mobil: +358 20 750 2859. Epost: franciska.janzon@ramirent.com

Christina Niemi
Christina Niemi

Marketingsjef