Våre verdier

Misjon, Visjon og kundeløfte, Ramirent

Våre verdier og misjon

Ramirents verdier og misjon er å levere smidig service med et smil, til både våre kunder og våre kollegaer. Vi er dedikert i vårt arbeid med å skape enestående utleietjenester ved å være fleksible, vennlige og støttende. Vårt mål er å bygge sterke relasjoner og samarbeid, både internt og eksternt, og å skape en positiv opplevelse for alle!

Smidig - Vi jobber som et samlet team for å skape en smidig opplevelse for våre kunder og kollegaer, fra bestilling og leveranse til bruk og retur, gjennom leveringsnøyaktighet, høy tilgjengelighet og ved å være enkle å komme i kontakt med.

Service - Vi leverer en uslåelig serviceopplevelse til våre kunder og kollegaer fordi vi forstår deres behov. Vi velger riktig utstyr slik at jobben utføres effektivt og trygt.

Smil - Vi får både kunder og kollegaer til å smile fordi vi holder det vo lover, bidrar til god stemning, godt miljø og sørger for at alle kan gå trygt hjem fra jobb hver eneste dag.

Vår visjon

Vår visjon er å gi deg som kunde en uslåelig kundeservice innen utleie av maskiner og utstyr. Vårt team av dedikerte fagfolk er her for å lytte, veilede og finne de beste løsningene som møter dine spesifikke behov.

Når du velger Ramirent, kan du forvente:

  • Smidig service: Vi er opptatt av å være fleksible og tilpasningsdyktige for å imøtekomme dine behov. Vi strekker oss langt for å sikre at du får den beste utleieløsningen og opplevelsen.

  • Smilende ansatte: Våre mest verdifulle maskiner er våre ansatte, og vi er stolte av å ha et team som alltid møter deg med et smil. Vi er her for å gjøre din opplevelse hyggelig og problemfri.

  • Samhandling og støtte: Vi tror på samarbeid og støtte, både internt og med våre kunder. Vi jobber som et team for å sikre at dine prosjekter lykkes, og vi er alltid tilgjengelige for å gi den nødvendige støtten.

  • Kvalitet og pålitelighet: Vi tilbyr maskiner og utstyr av høyeste kvalitet, som er grundig vedlikeholdt og klare til bruk. Vi er kjent for vår pålitelighet og leverer som avtalt.

Vi er dedikerte til å oppfylle våre verdier og skape verdifulle samarbeid med våre kunder og kolleger. Kontakt oss i dag for å oppleve den uslåelige kundeservicen og smidige servicen med et smil som Ramirent er kjent for!

Ta kontakt med ditt lokale kundesenter!