Lærlinger i Ramirent

  Ramirent er en godkjent lærebedrift

  En lærebedrift er godkjent av fylkeskommunen for å ansette og gi opplæring til lærlinger, lærekandidater og kandidater for fagbrev på jobb. I Ramirent skal alle ha en meningsfull jobb, og en mulighet til å utvikle seg. Ramirent jobber også målrettet med opplæring og utvikling for alle ansatte.

  lærlinger, lærebedrift, ramirent, bygg- og anleggsbransjen

  Hvorfor velge Ramirent?

  Ramirent er en allsidig arbeidsplass som kan tilby lærlinger fagbrev og kompetansebevis innen flere ulike fagområder. Hos oss kan du blant annet ta fagbrev som truck- og lift mekaniker, salg og service, anleggsmaskinmekaniker, elektriker, logistikk, stillasbygger, tømrer m.m. Flere av våre lærlinger har etter endt utdanning fått fast ansettelse hos Ramirent.

  Hos Ramirent kan du får være deg selv - akkurat som du er!

  Ramirent har inkludering og mangfold høyt på agendaen, og våre ansatte skal gjenspeile Norges befolkning. Ramirent legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom det er behov for det.

  Ønsker du å sende en åpen søknad?

  Cathrine Halvorsen, HMS- og opplæringskoordinator
  Cathrine Halvorsen

  HMS- og opplæringskoordinator

  Våre mest verdifulle maskiner er våre ansatte

  Ramirent har 3000 ansatte i 9 land i Norden, Sentral- og Øst-Europa, og er eid av Loxam som er det tredje største maskinutleie selskap i verden. I 2021 hadde Loxam konsernet til sammen over 11050 ansatte, og en totalomsetning på 2 milliarder Euro. I Norge hadde Ramirent en omsetning på 1,1 milliarder NOK i 2021, over 400 ansatte og vi kundesentre i hele Norge fra Kristiansand i Sør opp til Alta i Nord.

  Ramirent er en ledende leverandør av utleieutstyr til bygg, anlegg og andre industrier. Ved å kombinere vår service og kompetanse med høy kvalitet på utstyret, kan vi jobbe som en samarbeidspartner og bidrar til at kundenes prosjekter holder fremdriftsplanen. Med seksti års erfaring er hensikten å bygge videre på Ramirents sterke kultur, og vokse som en kunnskapsbedrift. Ramirent har ambisjoner om å bli den mest progressive og kunnskapsdrevene utleieleverandøren i Europa.

  Trykk her for å lære mer om Ramirent