Hvorfor skal du velge Ramirent?

Hvorfor velge ramirent

Våre mest verdifulle maskiner er våre ansatte

Det er gjennom deres kunnskap og erfaring at vi kan tilby effektive og bærekraftige løsninger for våre kunder og for samfunnet.

Ramirents styrke er nettopp å kombinere de ansattes erfaringer og kunnskap, med evnen til å forstå de ulike kundenes behov. På denne måten skapes bærekraftige løsninger, og våre kunder kan bruke mer av sin tid til å fokusere på egen kjernevirksomhet.

Ved å kombinere vår service og kompetanse med høy kvalitet på utstyret, kan vi jobbe som en samarbeidspartner og bidrar til at kundenes prosjekter holder fremdriftsplanen. Våre kunder skal oppnå produktivitet, spare tid og bli mer effektive. Vi sørger for god logistikk, og bidrar til økt sikkerhet og bærekraft ute på prosjekter.

Vår maskin- og utstyrspark består av mer enn 40 000 enheter, og vi fornyer stadig utstyrsparken vår. Dette gjør vi for at du som kunde skal ha tilgang på det nyeste og beste utstyret i markedet.

Vi har kundesentre lokalisert fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Dette sikrer deg som kunde lokal tilgjengelighet der du er.

Med seksti års erfaring er hensikten å bygge videre på Ramirents sterke kultur, og vokse som en kunnskapsbedrift som bidrar til utvikling av utleiebransjen. Ramirent har ambisjoner om å bli den mest progressive og kunnskapsdrevene utleieløsningsleverandøren i Europa.

Vår misjon og visjon

Vår misjon og kundeløfte er Smidig Service med et Smil!

Vår visjon er å gi en uslåelig kundeservice innen utleie av maskiner og utstyr.

Ta kontakt med ditt lokale kundesenter her!