Om oss

Ramirent er en ledende aktør innen utleie av maskiner og utstyr. Vi leverer til blant annet bygg- og anleggsbransjen samt andre næringer. Vi hjelper små og store kunder til alle typer prosjekt. Vi har en av Norges største maskin- og utstyrsparker, og vi fornyer denne stadig. Dette gjør vi for at du som kunde skal ha tilgang på det nyeste og beste utstyret i markedet.

Ramirent har kundesentre lokalisert fra Alta til Kristiansand. Dette sikrer deg som kunde lokal tilgjengelighet der du er. Vår misjon er å levere smidig service med et smil, både til kunder og kollegaer. Vi setter vår ære i å forstå våre kunders behov for å gi den beste mulige servicen. Vår visjon er å gi en uslåelige kundeservice innen utleie av maskiner og utstyr.

Om Ramirent
Ramirent utleieleverandør

Hvorfor velge Ramirent?

Våre mest verdifulle maskiner er våre ansatte. Det er gjennom deres kunnskap og erfaring at vi kan tilby effektive og bærekraftige løsninger for våre kunder og for samfunnet.

Ramirents styrke er nettopp å kombinere de ansattes erfaringer og kunnskap, med evnen til å forstå de ulike kundenes behov. På denne måten skapes bærekraftige løsninger, og våre kunder kan bruke mer av sin tid til å fokusere på egen kjernevirksomhet.

Ved å kombinere vår service og kompetanse med høy kvalitet på utstyret, kan vi jobbe som en samarbeidspartner og bidrar til at kundenes prosjekter holder fremdriftsplanen. Våre kunder skal oppnå produktivitet, spare tid og bli mer effektive. Vi sørger for god logistikk, og bidrar til økt sikkerhet og bærekraft ute på prosjekter.

Med seksti års erfaring er hensikten å bygge videre på Ramirents sterke kultur, og vokse som en kunnskapsbedrift som bidrar til utvikling av utleiebransjen. Ramirent har ambisjoner om å bli den mest progressive og kunnskapsdrevene utleieleverandøren i Europa.

Mer om Ramirent

Nyttige lenkerDisse sidene besøker ofte andre kunder

Administrasjonen