Velg land Kundeportalen

Generatorstøtte

Ramirent Oil&Gas tar totalansvar for prosjektering, installasjon og utstyr i forbindelse med løsninger for generatorstøtte, noe som gir deg sikker tilgang til strøm i forbindelse med store energikrevende anlegg, verft, baser og raffinerier. 

Vi kan levere all midlertidig strøm, nødvendig ekstra kapasitet, eller back-upløsning ifm "shutdown" og vedlikehold på ditt prosjekt. Du får tilgang til utstyr for både land- og offshorebaserte prosjekter, med kapasitet fra 14kVa til 1700 kVa. Ramirent leverer også styreenheter som muliggjør samkjøring opp til løsninger på 6000 kVa.

Generatorer for bruk offshore er bygget etter NORSOK Z-015-krav for midlertidig utstyr. Dette inkluderer blant annet automatisk slukkeanlegg og F&G overvåkning. Offshoregeneratorer er monterte i DNV 2.7.1 løfteramme, eller i containere opptil 20 fot. Generatorer kan kobles i henhold til dine behov - 400V/50Hz, 440V/60Hz eller 690V/50-60Hz med trafo.
Generatorer for landbasert bruk opp til 100 kVa leveres tilhengermonterte, og med intern dieseltank opp til 135 kVa. Vi tilbyr også landbaserte generatorer for 230V, 400V og 440V.

For at du skal kunne konsentrere deg om din kjernevirksomhet, tar Ramirent ansvaret for planleggingen, leveranse av nødvendig utstyr, installasjon, drift og demontering av løsninger på ditt prosjekt.

Referanser

  • Generatorstøtte på Aukra

    Kunden på Aukra søkte en kompetent samarbeidspartner som kunne ta ansvar for planlegging, installasjon, drift og nedrigging av store generatorer.

Tlf: 40001775

Ta kontakt dersom du ønsker å vite mer om dette

Tlf: 40001775

Send
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok