Velg land Kundeportalen

Alle Artikler

Alle Artikler

 • Samarbeidsavtale med Energyst Rental Solutions

  Ramirent og Energyst Rental Solutions har signerte kommersielle partnerskap for å utvikle og tilby kundefokuserte generatorstøtte løsninger.

 • Suksess historie - over 70 % besparelse ved bruk av elektrisk lift

  Ramirent ble invitert til å gi tilbud på en løsning der man skulle arbeide i høyden om bord på en plattform. Vår kunde måtte demontere kabelgater og diverse rørinstallasjoner i et område med vanskelig tilkomst. Tradisjonelt er dette løst med stillas, men flinke Ramirent ansatte klarte å overbevise at jobben kunne gjøres mer effektivt og rimeligere med en elektrisk lift.

 • Otech Marine Services Norway AS og Ramirent AS signerer 3-årig rammeavtale

  Den norske virksomheten i Otech Group har skrevet under på en 3-årig avtale med Norges ledende maskin- og utstyrsutleier Ramirent. Med denne avtalen får Otech tilgang til Norges største maskinutleiepark, og vil alltid ha tilgang til riktig utstyr til jobbene som de skal utføre.

 • Generatorstøtte på Aukra

  Kunden på Aukra søkte en kompetent samarbeidspartner som kunne ta ansvar for planlegging, installasjon, drift og nedrigging av store generatorer.

 • Utleiesenter etablert på Coast Ceter Base - Ågotnes

  Ramirent etablerte et utleiesenter på CCB i 2015 som bidrar med maskiner og utstyr til prosjekter på basen.

 • Hvordan håndtere volatilitet gjennom fleksible leieløsninger

  Olje- og gassindustrien i Norge møtte «uforutsette» utfordringer da oljeprisen som sank drastisk på kort tid. I tillegg har høye produksjons- og personalkostnader også resultert i at selskaper legger nye prosjekter på is, og utsetter investeringer langt frem i tid.

 • Velkommen til Ramirents blogg mot olje og gass-sektoren i Norge

  Jeg er stolt av å representere et selskap som satser når markedet svikter, og som går motstrøms i en olje- og gassindustri som kjemper mot de tøffe markedskreftene på Norges vestkyst - og i bransjen generelt.

Tlf: 40001775

Ta kontakt dersom du ønsker å vite mer om dette

Tlf: 40001775

Send
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok