Partnerskap muliggjør at både Ramirent og Energyst kan levere hele maskin og tjeneste portefølje av hverandre som effektiviserer kundene sine operasjon.

Med avtalen har Ramirent mest dekkende aggregat portefølje fra små bærbare aggregater opp til Mega Watt størrelse løsninger begge på land og offshore.
«Samarbeidet med Energyst er en perfekt match. Våre maskiner og utstyrs porteføljer komplimenterer hverandre og spisskompetansen innen store generatorer, trafoer samt lastbanker fra Energyst muliggjør en ny måte å levere

Ramirent sin «More than Machines» produktløfte – komplette løsninger for generatorstøtte.» forteller Jarkko Tiainen, KAM Oil&Gas for Ramirent.
«Energyst Rental Solution har spesialisert seg på større leveranser av strømaggregat, trafoer og lastbanktesting til Oil&Gas markedet og samarbeidet med Ramirent gjør at vi kan finne enda bedre og mer komplette løsninger til våre kunder sine prosjekter.» kommentarer Elin Uyttedaele, salgsmanager for Energyst Rental Solutions i Norge.

For mer informasjon ta kontakt med Jarkko Tiainen, KAM Oil&Gas.

Jarkko Tiainen
+4791842161
Jarkko.antero.tiainen@ramirent.no

Ramirent er More Than Machines. Vi er en ledende leverandør av utleieutstyr som kombinerer det beste av utstyr med service og kunnskap, til løsninger som forenkler virksomheten for våre kunder. Vi samarbeider med et bredt spekter av kunder innen bygg og anlegg, industri, verft, offentlig sektor og private. I 2015 var totalomsetningen for konsernet 636 millioner Euro. Ramirent har 2650 ansatte, fordelt på 288 utleiesteder i 10 land i Norden, Sentral- og Øst-Europa, og vi er notert på NASDAQ OMX Helsinki Ltd. I Norge hadde Ramirent en omsetning på 1086 MNOK i 2015, og 405 ansatte i 42 kundesentre.