Velg land Kundeportalen

Din partner innen Olje og Gass

Ramirent er en ledende maskin- og utstyrsløsningsleverandør, etablert og tilgjengelig langs hele Norges kyst. Vi leier ut maskiner og utstyr til industri-, olje- og gassprosjekter - både onshore og offshore.

Ramirent har Norges største utleiemaskinpark, med et stort mangfold som passer til alle typer prosjekter. I tillegg til å levere maskiner og utstyr, tar vi også ansvaret for planlegging og prosjektering, leveranse og logistikk, varesalg og opplæring. Samtidig har vi et høyt fokus på HMS og at våre kunder får god verdi fra samarbeidet med oss.

Ramirent Oil & Gas leverer

Siste nytt fra bloggen

  • Samarbeidsavtale med Energyst Rental Solutions

    Ramirent og Energyst Rental Solutions har signerte kommersielle partnerskap for å utvikle og tilby kundefokuserte generatorstøtte løsninger.

  • Suksess historie - over 70 % besparelse ved bruk av elektrisk lift

    Ramirent ble invitert til å gi tilbud på en løsning der man skulle arbeide i høyden om bord på en plattform. Vår kunde måtte demontere kabelgater og diverse rørinstallasjoner i et område med vanskelig tilkomst. Tradisjonelt er dette løst med stillas, men flinke Ramirent ansatte klarte å overbevise at jobben kunne gjøres mer effektivt og rimeligere med en elektrisk lift.

Våre sertifiseringer

Våre sertifiseringer

Tlf: 40001775

Ta kontakt dersom du ønsker å vite mer om dette

Tlf: 40001775

Send
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok