Velg land Kundeportalen
Forside    Nyheter    Vedal Entreprenør og Ramirent med modulavtale

Vedal Entreprenør og Ramirent med modulavtale

14.03.2018

Ramirent har nylig signert en avtale om levering av moduler til Vedal Entreprenør sitt prosjekt i Fyrstikalleén 1 i Oslo Øst.

- Vi har jobbet hardt og målbevisst mot denne avtalen. Dette er et prestisjeprosjekt, sier Trond Vea, selger for Ramirent. Vi er stolte over å få jobbe med en så spennende aktør som Vedal, legger han til.

Et så stort prosjekt krever tyngde og forutsigbarhet, noe prosjektleder hos Vedal Entreprenør, Lars Dybvik understreker.

- Vi valgte Ramirent på grunn av økonomi og deres egnethet. Vi får trygghet i leveransen når vi inngår samarbeid med en seriøs aktør, sier han.

Ramirent skal levere brakkemoduler til alle som er involvert i prosjektet.

– Modulene omfatter spiserom, kontor, garderober og kontor – for å nevne noen, forteller Vea, som håper dette er første steg videre i et langt samarbeid. Så fremt de fortsetter å være konkurransedyktige på pris vil det være aktuelt å forespørre Ramirent om ytterligere leveranser, avslutter Dybvik.

Fyrstikkaleén 1, er et prosjekt på Helsfyr i Oslo som skal huse både Arbeids- og Velferdsdirektoratet og Statens Lånekasse for utdanning. Bygget vil være på totalt cirka 40.000 kvadratmeter.

 
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok