Velg land Kundeportalen
Forside    Nyheter    Ramirent signert ny avtale med Norsk Rørallianse

Ramirent signert ny avtale med Norsk Rørallianse

03.04.2018

Ramirent og Norsk Rørallianse (NRA) har signert en treårig landsdekkende gjensidig avtale som omfatter alle eierbedriftene som er med i alliansen.

Rune Martin Olsen og Line Ekroll Dyb.

Den gjensidige nasjonale avtalen er den første i sitt slag som Key Account Manager, Rune Martin Olsen, i Ramirent har fremforhandlet. Avtalen er gjensidig og tilbyr NRA sine eierbedrifter like betingelser på leie av utstyr fra Ramirent i hele landet. Samtidig gis NRA sine eierbedrifter tilgang til å jobbe på Ramirents installasjoner og moduler.

- Avtalen legger til rette for gode lokale relasjoner og knytter eierbedriftene i NRA og de lokale avdelingene til Ramirent sammen, sier Olsen.
- Implementering av slike avtaler vil ta tid, men på sikt er jeg sikker på at dette vil føre til et positivt samarbeid for begge parter.

Denne gjensidige avtalen gir Ramirent mulighet til å styrke sin posisjon ytterligere innenfor det bransjesegmentet eierbedrifter til NRA representerer.
– Vi ønsker å knytte gode relasjoner til en allianse som har et bredt nasjonalt nedslagsfelt, understreker Olsen.

Første gang for begge
Norsk Rørallianse sine eierbedrifter sysselsetter om lag 2000 personer og er en betydelig aktør i Norge. – Dette er nytt for oss, og den første landsdekkende avtalen vi har gjort på produkter ut over VVS leverandører og grossister, forteller Line Ekroll Dyb, administrerende direktør i NRA.
– Samarbeidet viser at vi er en aktør som kan ta landsdekkende oppdrag, sier Dyb.
– Det er tøff konkurranse i vår bransje og stort press på marginene. Vi er derfor opptatt av å ha en effektiv organisering, og at vi har samarbeidsavtaler som kan gi oss flere oppdrag.

Det var Telerør, NRA sin eierbedrift i Porsgrunn, som først tok initiativet til en nasjonal avtale.
– De hadde jobbet med Ramirent lenge, og følte at dette kunne gi synergier til resten av organisasjonen. Det tar selvsagt tid å implementere en så omfattende avtale til alle medlemsbedriftene i NRA, men vi er godt i gang. Foreløpig har det gått veldig bra, og tilbakemeldingene er positive, sier Ekroll Dyb.

Et av de første prosjektene som NRA involveres i, er den nye E6 i Hedmark som skal stå ferdig i 2020, hvor Ramirent er tungt inne.

Norsk Rørallianse består av følgende selskaper:

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Rune Martin Olsen, Key Account Manager Ramirent
Email: rune.martin.olsen@ramirent.no
Tlf: 469 24 294

Line Ekroll Dyb, administrerende direktør NRA
Email: line@nra.no
Tlf: 957 44 576

 
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok