Velg land Kundeportalen
Forside    Nyheter    Ramirent og WK Entreprenør avtale om Harbitz Torg

Ramirent og WK Entreprenør avtale om Harbitz Torg

22.05.2018

WK Entreprenør og Ramirent signerte nylig en prosjektavtale om levering av materiell- og murheiser til Harbitz Torg i Oslo. Dette Ramirents første avtale med WK Entreprenør i Oslo-regionen.

- Dette er en kunde vi har jobbet lenge mot, sier Trond Vea, storkundeansvarlig hos Ramirent.
– WK Entreprenør er en samarbeidspartner som passer oss godt: Det er et stort og solid selskap med mange spennende prosjekter. Vi har fra før meget god erfaring med WK Entreprenør fra Vestfold. Denne avtalen er den første vi har i Oslo, og dreier seg om levering av byggheiser i et større prosjekt i Harbitz Allé.

Anleggsleder Espen Hobber Nilsen og prosjektadministrator Simen Andreas Kjærnsli la stor vekt på profesjonalitet under prosessen; - Vi stiller strenge krav til våre samarbeidspartnere, understreker Hobber Nielsen. – Ramirent er en stor og seriøs aktør som speiler våre verdier i WK Entreprenør; «PIP»: Profesjonalitet, Innsats og Presisjon, sier han, og fortsetter: -I tillegg jobber vi hver dag mot vår visjon som er å være «DET RETTE VALGET», og å velge de rette samarbeidspartnere for oss er svært viktig.

I utgangspunktet skal Ramirent levere mur- og materialheiser til samtlige av de 12 byggene.
– Vi har hatt en god dialog under hele prosessen, forteller Kjærnsli. – I tillegg til å være gode på pris, er Ramirent også ISO-sertifisert og leveringsdyktige.
- Det er viktig å gjøre hverandre gode, og i Ramirent synes jeg vi har funnet en aktør som vi kan utvikle oss sammen med, avslutter Espen Hobber Nilsen.

Prosjektet Harbitz Torg ligger på Skøyen i Oslo og omfatter 12 bygg med garasje. Totalt er det snakk om 320 boliger. Byggestart var april 2017 og er forventet ferdig 2. kvartal 2019.

Fakta om prosjektet:
Oppdragsgiver: Møller Eiendom og Profier AS
Størrelse: 60 000 kvm fordelt på 322 leiligheter
Ferdigstillelse: 1. kvartal 2019

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Espen Hobber Nilsen, anleggsleder WK Entreprenør
Mobil: 92 44 88 74
E-post: espen@wke.no

 

 
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok