Velg land Kundeportalen
Forside    Nyheter    Ramirent og Isachsen Gruppen med ny rammeavtale

Ramirent og Isachsen Gruppen med ny rammeavtale

12.05.2017

ISO sertifisering og størrelse viktig Etter en tøff anbudsrunde har Isachsen Gruppen valgt Ramirent som en av to hovedleverandører av leieutstyr.


Håvard Kjendseth leder marked og kontrakt Isachsen Gruppen

Isachsen Gruppen, som er en del av det nylig fusjonerte selskapet BetonmastHæhre, har tidligere hatt flere leverandører på maskinutleie. De så behovet for å få en bedre oversikt, og valgte til slutt å konsentrere seg om to hovedleverandører.
– Vi inviterte Ramirent inn i anbudsrunden på bakgrunn av at de oppfylte en rekke kriterier vi stiller til våre leverandører, forteller Håvard Kjendseth, leder marked og kontrakt i Isachsen Gruppen.
– Ramirents størrelse og omfattende maskinpark var avgjørende, samt at de er ISO-sertifiserte, forteller Kjendseth. – I tillegg til at de var bra på pris, er de lokalisert flere steder i Norge, noe som er veldig viktig for oss. Vi ser frem til et godt samarbeid med høy servicegrad, avslutter han.
 
- For oss er dette en svært viktig avtale, forteller Geir-Inge Hanssen i Ramirent.
Isachsen Gruppen er et relativt ubeskrevet blad i Ramirents kundeportefølje, og de er klare for å sette i gang. - Isachsen er en stor aktør i anleggsektoren i Norge, og vi er stolte over at vi er blitt valgt som en av hovedleverandørene, sier Hanssen. – Vi gleder oss til et godt samarbeid.
 
Avtalen gjelder i første omgang tre år.
 
For mer informasjon, vennligst kontakt:
Geir-Inge Hanssen, Leder KAM Ramirent
Email: geir-inge.hanssen@ramirent.no
Tlf: 413 03 201
 
Håvard Kjendseth, leder marked og kontrakt, Isachsen Gruppen
Email: havard@isachsenas.no
Tlf: 975 55 001
 
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok