Velg land Kundeportalen
Forside    Nyheter    Ramirent monterer klemsikring på bomlifter

Ramirent monterer klemsikring på bomlifter

19.08.2015

Ramirent monterer nå klemsikring (Control Panel Protection) i kurvene på alle bomlifter - elektriske og terrenggående – på årsmodeller fra 2012 og nyere. Alle nye lifter vil fra nå av bli levert fra produsent med klemsikring. Å bidra til å bedre kundes sikkerhet, er viktig for Ramirent.

Sikkerhet er alltid viktigst

-Som en del av vårt fokus på sikkerhet på arbeidsplassen, er det naturlig for oss å inkludere dette i vår Safe-løsning for kunder i alle bransjer. Vi bryr oss om kundenes sikkerhet. Å jobbe forebyggende er viktig. I tillegg til installasjoner i deler av vår eksisterende liftpark, vil alle nye lifter som kjøpes inn få klemsikring installert hos produsentene. Kundenes sikkerhet og krav kommer i første rekke. Samtidig er dette med på å utvikle utleiebransjen ytterligere. Ramirent ønsker å være med på å sette nye bransjestandarder, forteller Ole Johny Transeth i Ramirent.
 
-Sikkerhet er noe av det viktigste vi jobber med. Målet vårt er at ingen skal skade seg under arbeid med våre maskiner. Klemsikringer er ikke lovpålagt, men noe vi mener enkelt kan gjøre hverdagen til de som jobber med det tryggere og da gjør vi selvfølgelig det, avslutter Transeth.
 
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok