Velg land Kundeportalen
Forside    Nyheter    Ramirent-moduler til Tau skole

Karl Erik Valentin Hansen, Country Manager Temporary Space, Ramirent

Ramirent-moduler til Tau skole

23.06.2017

Tau skole i Strand kommune i Rogaland, skal bygges om og midlertidige klasserom må bygges. Løsningen ble klasseromsmoduler fra Ramirent. – De hadde et brukt modulbygg som passet veldig godt med våre behov. Planløsning var bra og bygget hadde TEK10 standard, forteller innkjøpsansvarlig i Strand kommune, Bente Aanestad Fjelde.

Grunnen til at den midlertidige skolen opprettes, er fordi to skolebygg skal rives på den nåværende Tau skole. - Skolen står foran en stor utbygging fra sommeren 2017. Mens bygging foregår på Tau i to år, vil 5-7 klasse midlertidig bli flyttet til Bjørheimsbygd skole, forklarer Aanestad Fjelde. - For å øke kapasiteten ved denne skolen trengte vi modulbygg med fire klasserom, sløydsal, lærerrom, toaletter og grupperom.
 
Tidligere skole i Bergen
Den nye skolen skal bestå av 31 moduler som alle oppfyller kravene til de byggetekniske forskriftene, TEK 10. – Vi har god erfaring med moduler i skolesammenheng, forteller Karl Erik Valentin Hansen, Country Manager Temporary Space, Ramirent. – Vi har tidligere hatt suksess med slike løsninger på Varden skole i Bergen, og det er nettopp disse modulene som Tau skole har overtatt, forteller han.
I følge Bente Aanestad Fjelde, vant Ramirent vant anbudskonkurransen på bakgrunn av pris, funksjonalitet og leveringstid.

- Vi er glade for at vi vant anbudet, sier Valentin Hansen. – Dette er et godt bevis på at moduler har flere funksjoner. De kan være til besparelser for offentlige institusjoner eller andre som har behov for midlertidig bygninger i en kortere periode, samt at vi kan resirkulere modulene, forteller han. 
 
Modulene skal gi plass til totalt 125 elever, samt lærere og administrasjon.
 
For mer informasjon, vennligst kontakt:
Karl Erik Valentin Hansen
Country Manager Temporary Space, Ramirent
Tlf: 48 46 18 66 
Email: keh@ramirent.no 
 
Bente Aanestad Fjelde
Innkjøpsansvarlig, Strand Kommune
Tlf: 51 74 30 87
Email: Bente.Aanestad.Fjelde@strand.kommune.no
 
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok