Velg land Kundeportalen
Forside    Nyheter    IXOLIFT har lansert et sikkert alternativ til stigen

Johan Friis IXOLIFT Ltd.

IXOLIFT har lansert et sikkert alternativ til stigen

03.01.2018

IXOLIFT 400 er en mekanisk, justerbar arbeidsplattform som gjør det mulig å jobbe opp til fire meters høyde uten å risikere fallskader. Den nye finske plattformen er lansert på det norske markedet og IXOLIFT kan leies hos Ramirent.

Fall er blant de aller vanligste ulykkestypene i arbeidslivet i Norden, og bare i Norge ble det registrert hele 4 614 arbeidsrelaterte fallulykker i 2016 (SSB). Et alt for høyt tall, mener finske Johan Friis, som har brukt de siste to årene på å utvikle en høydejusterbar arbeidsplattform som alternativ til den vinglete og usikrede stigen. Resultatet heter IXOLIFT 400, og er nå lansert i Norge.

 –IXOLIFT er et arbeidsverktøy som er utviklet for å redusere skader og som gjør at man kan jobbe sikkert og tryggere i høyden. Dette produktet har manglet på markedet, og vi er glade vi kan tilby våre kunder det, sier Nils Sannes, Produktsjef i Ramirent.
 
Erstatter stigen
IXOLIFT 400 er et praktisk og sikkert arbeidsverktøy for oppdrag i høyden. Den har en arbeidsplattform som justeres med gassfjær, og dermed kan man raskt finne riktig arbeidshøyde uten bruk av elektrisk motorkraft. Omringet av støtterekkverk i hoftehøyde står man trygt som i en vanlig lift. En fordel er også at man ikke trenger sertifisering for å operere IXOLIFT 400. 
 
IXOLIFT 400 er lett i vekt og enkel å bringe med seg, og med en bredde på under 80 cm trilles den enkelt igjennom døråpninger
eller inn i heiser. Arbeidsplattformen har anti-skli bremser og valgfrie stabiliseringsarmer for utendørsbruk, noe som sikrer ekstra på utsatte steder. IXOLIFT er dessuten utviklet i galvanisert stål og er i stor grad vedlikeholdsfri. 

-IXOLIFT ble godt mottatt da Ramirent i November arrangerteSafety Days, en egen sikkerhets dag for kunder. Dette er et produkt kundene også har stor tro på, avslutter Nils Sannes i Ramirent. IXOLIFT 400-serien er CE-merket og kompatibel med Maskindirektiv 2006/42/EC, EN 280/2013 og EN 1004/2004 standarder.

Tekniske data
Drift: umotorisert/mekanisk
Arbeidshøyde: 3,974 mm
Max lastekapasitet: 150 kg
Max-min plattform høyde: 1,974 - 974 mm
Plattform størrelse: 526 x 556 mm
Total vekt: 228 – 140 kg

Ixolift sin egen produktvideo kan sees her.

For mer informasjon, kontakt ditt lokale kundesenter. Finn ditt nærmeste kundesenter her.


 
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok