Velg land Kundeportalen
Forside    Nyheter    Forsvarsbygg har inngått avtale med Ramirent og bygger anleggshotell på Evenes

Forsvarsbygg har inngått avtale med Ramirent og bygger anleggshotell på Evenes

02.02.2018

Forsvarsbygg har inngått kontrakt med Ramirent AS for etablering og drift av et anleggshotell og byggherrekontor på Evenes flystasjon.

Karl Erik Valentin Hansen, leder for Temporary Space i Norge, har signert kontrakt med Forsvarsbygg. Her ved Olaf Dobloug, direktør Forsvarsbygg kampflybase.

Nå skal anleggsområdet med anleggshotell og kontor for utbygginga av Evenes flystasjon oppføres. Høsten 2017 var første kontrakt tildelt for å utføre grunn- og infrastrukturarbeid inne på flystasjonen. Tomten for anleggshotellet og byggherrekontoret er planlagt ferdigstilt til våren.
- Forsvarsbygg har god erfaring fra Ørland med et anleggshotell inne på flystasjonsområdet, og vi legger  vekt på at det skal være ordnede og kontrollerte boforhold for bygg- og anleggsarbeidere som har lang reisevei til jobben, forteller direktør Olaf Dobloug i Forsvarsbygg.

 
Kontrakten
Kontrakten på anleggshotellet og byggherrekontoret har en verdi på ca. 83.6 millioner kroner u. MVA. Her var det fem tilbydere i konkurransen.

Oppstart på byggeplassen er 1. juni og det er beregnet å være i drift for brukerne 1. september i år. Ramirent har ansvaret for driften av fasilitetene knyttet til anleggshotellet. Det er avtalt at det skal driftes frem til 2027.
- For Ramirent er dette et viktig steg på veien for å kunne fortsette å levere gode totalløsninger til store prosjekt. Det har vært lagt ned mye arbeid dette anbudet, og vi vil takke Forsvarsbygg for tilliten og gleder oss til å komme i gang, sier Karl Erik Valentin Hansen, leder for Ramirent Temporary Space i Norge.


Ordnede boforhold
I flere år framover vil det være høy byggeaktivitet ved flystasjonen med tilreisende bygg- og anleggsarbeidere. Anleggshotellet er et bygg der det tilbys bespisning og overnatting. I tillegg vil også de ulike entreprenørene ha anleggskontorene sine på området. Det er også tilrettelagt for at Forsvaret kan bruke fasilitetene i perioden ved behov, og det er beregnet plass til vel 180 sengeplasser og opp mot 100 kontorplasser. Det er lett å tilpasse byggene fordi det er basert på moduler. Anleggshotellet skal ha garderobe, treningsfasiliteter og kantine.


Artikkelen er delt med tillatelse fra Forsvarsbygg. Les artikkelen her

 
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok