Velg land Kundeportalen
Forside    Nyheter    Ekspressavdeling åpnet nær Bergen sentrum

Ekspressavdeling åpnet nær Bergen sentrum

10.09.2012

Mandag 10. september åpnet vi en egen avdeling for småutstyr i Minde Allé.

Ramirent har allerede en avdeling på Kokstad utenfor Bergen som driver maskinutleie og betjener de store entreprenørfirmaene. Den nye avdelingen nærmere sentrum vil spesialisere seg på mindre utstyr. 

– Vi ønsker alle kunder hjertelig velkommen, og ser frem til å betjene håndverkerne som har Bergen sentrum som sin arbeidsplass. Vi kan også love noen hyggelige overraskelser til de første kundene våre, sier Ann-Kristin Ytreberg, Direktør Marked og Produkt.

– Denne avdelingen vil bli mye mer butikkpreget; man går inn og kommer kjapt ut igjen med det produktet man trenger. Vi kommer til å ha en bred produktportefølje, og vi tilbyr egentlig alt av småutstyr som man kan frakte med seg i en bil. Dette kan selvfølgelig være interessant for store selskaper, men også for småentreprenører og privatpersoner, forteller Ytreberg. Hun tror avdelingen vil bli godt mottatt og bidra til å styrke Ramirents markedsposisjon ytterligere.

– Det er første gang vi etablerer en slik avdeling, og jeg har ikke hørt om at det finnes lignende konsepter i Norge. Jeg tror vi nå blir oppfattet som en enda mer helhetlig leverandør til våre kunder, noe som forhåpentligvis blir satt pris på av både nye og etablerte kunder, sier hun.
 
– Vi er opptatt av å bli enda mer tilgjengelig for kundene våre, sier Ann-Kristin Ytreberg. Det foregår veldig mye i bygge- og anleggsvirksomhet i Bergen, men alle som driver med utleie av utstyr holder til i områdene som ligger et godt stykke utenfor byen. Det er i og for seg greit nok når du skal leie en stor maskin til et langsiktig byggeprosjekt, men det er tungvint når du mangler noe mindre verktøy og trenger det så kjapt som mulig. Det fører til mye unødvendig kjøring, og det tar ofte lang tid å få tak i det utstyret man trenger. Nå ønsker vi å øke tilgjengeligheten vår og å komme nærmere kundene våre, forteller Ann-Kristin Ytreberg.
 
Ramirent er Europas ledende aktør innen utleie av utstyr til bygg- og anleggsbransjen.
 
For mer informasjon, kontakt:
Ann-Kristin Ytreberg
Direktør Marked og Produkt
408 57 671 

Her kan du lese mer om Ramirents ekspressavdeling i Bergen


Ådne Heimark og Ove Johan Fredriksen ønsker alle velkommen til den nye avdelingen.
 
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok