Velg land Kundeportalen
Forside    Nyheter    Bautas kåret til beste underleverandør på HMS

Bautas kåret til beste underleverandør på HMS

01.03.2007

Norges største utleieselskap, Bautas, mottok nylig en HMS utmerkelse fra Selvaagbygg. Selskapet ble vurdert som den underleverandøren som har utmerket seg sterkest på HMS i hele 2006 av Selvaagbygg.

Utmerkelsen ble tildelt Bautas grunnet deres innsats på Selvaagbyggs prosjekt på Tjuvholmen i Oslo. Tjuvholmen blir en ny bydeI der de første flytter inn i 2007. I 2012 skal hele bydelen stå ferdig. I utmerkelsen fremheves blant annet sikker og trygg utføring ved bygging av stillaser, god rapportering, og et godt samarbeid.
- Vi synes selvsagt det er hyggelig og få en slik oppmerksomhet, sier Arild Borud i Bautas. Borud er HMS-leder for blant annet stillasavdelingene i Bautas, og berømmer de som har vært på Tjuvholmen-prosjektet.
- Selv om det først og fremst er våre medarbeidere på Tjuvholmen som har sørget for denne anerkjennelsen, er HMS generelt et viktig satsningsområde
for oss. Når vi får denne utmerkelsen av Selvaagbygg, er det en bekreftelse til oss på at vi gjør ting slik kunden skal kunne forvente av Bautas.
 
 
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok