Velg land Kundeportalen
Forside    Nyheter    Samarbeid for sikkerhet i bygg og anlegg

Samarbeid for sikkerhet i bygg og anlegg

25.10.2019

SfS BA er et samarbeid der alle kan delta for å skape en skadefri bygge- og anleggsnæring. Stiftelsens formål er å arbeide for en sikker og skadefri bygge- og anleggsnæring. Arbeidet skal skje gjennom samarbeid og tillit mellom aktørene i næringen. Stiftelsen kan arbeide med problemstillinger knyttet til ulykker, arbeidsmiljø, helse, arbeidsrelatert sykdom/plager og seriøsitet.

HSE Manager Lars-Morten Rostad og HMS Koordinator i Ramirent Norge

Ramirent heier på samarbeid og er overbevist om at det er veien for at lykkes, derfor inngikk vi en avtale med SfS BA og ble med som stifter av SfS BA.
Ramirent er en stor og seriøs aktør som deler 0-visjonen med resten av næringen. Nullvisjonen er en visjon om at det ikke skal forekomme alvorlige skader eller dødsfall på anleggsplassen.
Vi ønsker å være i front og vise vei for resten av utleiebransjen og delta sammen med de største aktørene i vår bransje for å skape en felles front for en skadefri bygg- og anleggsnæring. Med vår brede erfaring og kompetanse ønsker vi rette fokus på blant annet følgende områder: 

  • Vårt ansvar som ledende aktør innen utleie av maskiner og utstyr
  • Viktigheten av vår rolle i prosjektene
  • Samspill i tidlig fase

 

Vi ønsker være en del av stiftelsen for å være med på å påvirke slik risikomomenter elimineres før de blir en eventuell risiko.

 
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok