Velg land
Forside    Nyheter    Ramirent vinner kontrakt for brakkerigg med SUS2023

Ramirent vinner kontrakt for brakkerigg med SUS2023

02.05.2019

Kontrakten har en verdi på nær 40 millioner kroner, inkludert mva. Ramirent skal levere brakkeriggen til byggeplassen for det nye sykehuset på Ullandhaug i Stavanger.

Kontrakten ble signert den 29. april og allerede den 3. juni skal første del av brakkeriggen være klar til bruk. Nå starter en ny fase på byggeplassen når den store byggetomten også får deler av infrastrukturen på plass for å kunne øke aktiviteten for nytt sykehus i Stavanger.

-Arbeidet med å opparbeide byggeplassen følger planene, og nå gjør vi oss klare for betongarbeidene som starter i sommer. Det er bra å vite at vi har med oss en erfaren leverandør som Ramirent, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for SUS2023.

Hun gleder seg over at nok en kontrakt er på plass, og at Ramirent er klare til å levere. Nå skal Ramirent sette opp brakker på byggeplassen med kontorer for ca 100 personer og ca 650 personer som skal ha garderober, spiserom og serviceanlegg. 

-Vi ser frem til å komme i gang. Dette er en spennende kontrakt for oss fordi den er direkte med byggherren Helse Stavanger. Vanligvis får vi slike oppdrag i en totalentreprise, sier Odd G. Sund, direktør Solution/Ramirent i Norge.-Med dette utrolig spennende prosjektet har vi benyttet vår prosjektavdeling RIGG og DRIFT i Solution i godt samarbeid med Ramirent lokalt i Stavanger. Vår prosjektavdeling begynner nå å få en solid erfaringsbase, som vi stadig utvikler for å kunne støtte våre kunder med gode og kostnadsbesparende løsninger, sier Sund. 
-Vi forventer å sysselsette ca 25 personer ved opprigg av disse modulene. Det vi skal levere er en komplett brakkerigg. Målet vårt er at de som jobber på byggeplassen skal ha gode forhold når de er innom brakkene. Totalt er leveransen på 3400m2 brakker, sier Sund.

For mer informasjon kontakt:
•Ramirent, Odd G. Sund, direktør Solution/Ramirent, mobil 46 83 60 77
epost: odd.sund@ramirent.no
•SUS2023, Kari Gro Johanson, prosjektdirektør, mobil 91 39 22 84, 
epost: kari.gro.johanson@sus.no

 
Helse Stavanger HF betjener et område med ca. 380.000 innbyggere. I tillegg drives utstrakt forskning. SUS jobber også med innovasjon innen helsetjenester, digitale helseløsninger og medisin. Helse Stavanger har nær 8000 ansatte med 30 nasjonaliteter herav 800 leger og 2300 sykepleiere.


 
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok