Velg land Kundeportalen
Forside    Løsninger    Moduler for bygg og anlegg    Miljøansvar

Miljøansvar

Ramirents modulvirksomhet tilfredstiller krav til en bærekraftig utvikling.

Utleie er en bærekraftig virksomhet. Når flere benytter det samme utstyret, reduseres antall «bruk og kast», og alt som leies hos Ramirent gjenvinnes etter gjeldende lover og krav. Vår samarbeidspartner og produsent av tremoduler er Moelven ByggMoldul AS. De har over 50 års erfaring, og har produsert over 120.000 moduler gjennom tidene.

Moelven sørger for minimal belastning på miljøet i produksjonen av modulene. Det benyttes tre i alle konstruksjoner, og det forekommer ikke bruk av treverk fra utsatte eller vernede områder i noe som Moelven produserer.
I Ramirents nyeste moduler finner du bare miljøgodkjente materialer, som sikrer et godt inneklima. Et godt inneklima øker trivselen og ivaretar HMS.

Midlertidige bygg fra Ramirent skal ha et godt inneklima og føre til minimale miljøbelastninger under produksjon, oppføring og gjennom hele produktets levetid. Miljøet skal også ivaretas i et langt perspektiv. Modulbaserte bygg i tre er godt egnet for effektiv og miljøvennlig resirkulering av byggematerialer ved enden av byggets levetid.
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok