Lifter

LEIE LIFT HOS RAMIRENT

Ramirent er en anerkjent aktør på markedet når det kommer til liftutleie for både små og store kunder. Hos oss finner du et stort utvalg av lifttyper, inkludert mastelifter, sakselifter, bomlifter, tilhengermonterte lifter, spesiallifter, bilmonterte lifter og helelektriske lifter. Vi tilbyr garantert en lift som passer til ethvert prosjekt, uavhengig av størrelse eller kompleksitet.Vårt utvalg av lifter inkluderer en rekke forskjellige størrelser, høyder og egenskaper for både innendørs og utendørs bruk, med både elektrisk, diesel- og bensindrevet utstyr. Hos Ramirent legger vi stor vekt på sikkerhet, og alle liftene kontrolleres regelmessig i henhold til lovens krav for å sikre at de er i god stand.

Leier du en lift fra Ramirent, kan du stole på at den vil være klar når du trenger den. Vi utfører også service på stedet og henter liftene når du er ferdig med jobben. Vi er opptatt av å gi kundene våre den beste servicen og oppfylle deres behov. Våre eksperter vil hjelpe deg å finne den lifttypen som passer best til ditt prosjekt og gi deg råd og veiledning om hvordan du kan bruke maskinen trygt og effektivt.

Totalt sett kan du stole på å få høy kvalitet og god service når du leier lift fra Ramirent. Vi vil sikre at du kan gjennomføre arbeidet trygt og effektivt, samtidig som du sparer tid og penger. Kontakt ditt lokale kundesenter for å diskutere ditt prosjekt og finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne den beste liftløsningen for dine behov.

UTLEIE ELEKTRISKE LIFTER

Ramirent tilbyr også et solid utvalg av helelektriske lifter, både terrenggående og lifter som er ment for innendørs bruk.

LIFTKURS

Ramirentskolen tilbyr opplæring og kurs i forbindelse med bruk av personløfter/lift. Ramirentskolen er en sertifisert opplæringsbedrift som gjennom lang erfaring og høy faglig kompetanse gir kursdeltakerne nødvendig opplæring og trygghet i bruk av forskjellige arbeids- og verneutstyr.