Byggvarme og uttørking

UTLEIE AV BYGGVARME OG UTTØRKING

Ramirent har mange års erfaring og ekspertise innen tørking og oppvarming av bygg og anlegg. Du kan være trygg på å ha pålitelige løsninger som vil sikre at ditt prosjekt går som planlagt. Vårt varmeutstyr benyttes for å oppnå riktig temperatur på prosjekter hvor mennesker jobber, og for å tørke ut materialer i nye bygg.

Vi tilbyr et bredt spekter av varmeutstyr, inkludert enkle varmevifter og byggtørkere, dieseltanker, avfuktere og adsorpsjonsavfuktere. Våre avfuktere og befuktere sørger for optimal luftfuktighet og sirkulasjon i bygg og anlegg, mens våre avanserte overvåkningssystemer sikrer en stabil og jevn temperatur.

Ramirent kan også hjelpe med større prosjekter og prosjekteringer, som vannbåren varme og fjernvarmesentraler. Vi tilbyr også tjenester som teletining, støpefyring, fasadevarme, frostsikring og snøsmelting under tak-over-tak. Vårt erfarne team av fagfolk vil hjelpe deg å velge riktig varmeutstyr og løsning for ditt prosjekt, og vårt mål er å sikre at du har det du trenger for å oppnå optimal resultat. Kontakt oss i dag for å lære mer om vårt utvalg av varmeutstyr og tjenester.