Velg land
Forside    Karriere/Career

Karriere hos Ramirent?


I Ramirent har vi medarbeidere innen mange ulike yrkesgrupper. Kunnskap og kompetanse er ett av våre sterkeste ”produkter”, i tillegg til å leie ut maskiner og utstyr. Vi gir kundene tilgang til vår kunnskap og erfaring, hver gang de skal leie utstyr. Våre kunder bistås gjennom hele prosjektet – fra planlegging og prosjektering, til avslutning og nedrigging.

I Ramirent skal alle ha en meningsfull jobb, og en mulighet til å utvikle seg. Ramirent jobber målrettet med opplæring og utvikling for de ansatte. Det gjennomføres lederutviklingskurs, våre selgere er kontinuerlig med på å utvikle selskapets salgsstrategi og Ramirentskolen ivaretar opplæring i bruk av utstyr og riktig fokus på HMS.

Vi ønsker at de ansatte skal leve opp til våre verdier som Smidig Service med et Smil. Vi setter også ærlighet og redelighet høyt, og det er kundens behov som settes i sentrum. 

Dersom du føler at du har den rette bakgrunnen eller innstillingen, kan Ramirent være din neste arbeidsgiver. Ramirent er en spennende bedrift i stadig utvikling. Vi trenger kvalifiserte arbeidstakere på mange områder rundt i landet, og vi har et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø.
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok