Velg land Kundeportalen
Forside    Om oss    Hvorfor Ramirent?

Hvorfor velge Ramirent?

Ramirent er More than Machines!

"Våre mest verdifulle maskiner er våre ansatte. Det er gjennom deres kunnskap og erfaring at vi kan tilby effektive og bærekraftige løsninger for våre kunder og for samfunnet ", sier Magnus Rosén , Ramirents konsernsjef.

Ramirents styrke er nettopp å kombinere de ansattes erfaringer og kunnskap, med evnen til å forstå de ulike kundenes behov. På denne måten skapes bærekraftige løsninger, og våre kunder kan bruke mer av sin tid til å fokusere på egen kjernevirksomhet.

Ved å kombinere vår service og kompetanse med høy kvalitet på utstyret, kan vi jobbe som en samarbeidspartner og bidrar til at kundenes prosjekter holder fremdriftsplanen. Våre kunder skal oppnå produktivitet, spare tid og bli mer effektive. Vi sørger for god logistikk, og bidrar til økt sikkerhet og eco-effektivisering på prosjekter.

Med seksti års erfaring er hensikten å bygge videre på Ramirents sterke kultur, og vokse som en kunnskapsbedrift som bidrar til utvikling av utleiebransjen. Ramirent har ambisjoner om å bli den mest progressive og kunnskapsdrevene utleieløsningsleverandøren i Europa.

I hjertet av prosessen er vårt merkevareløfte:
Ramirent er mer enn maskiner.

Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok