Rullestillas og stillashenger

  9. mai 2022

  Ramirent, Rullestillas og stillashenger

  Rullestillas og stillashenger

  Se for deg at du skal skifte et lysstoffrør midt i taket i en gymsal. En stige rekker ikke opp, en lift kommer ikke inn i gymsalen og et stillas montert til en vegg er til ingen nytte. Det du trenger da er et rullestillas! Rullestillas og stillashengere er fleksible løsninger når du skal jobbe i høyden, og et godt alternativ hvis du ikke kommer til med stige. Ramirent har både rullestillas og stillashengere til utleie ved alle lokasjoner i landet.

  Ikke stillaset du er ute etter? Ramirent tilbyr stillasutleie, prosjektering, montering og stillaspakker, i tillegg ekspertise innen spesialstillas, uansett størrelse og omfang av prosjekt.

  Kontakt ditt lokale kundesenter her!

  Rullestillas - en mobil og smidig arbeidsplattform

  – Rullestillas er en mobil arbeidsplattform, sier Thomas Tangstad, avdelingsleder for stillas ved Ramirent i Oslo.

  – Det er et stillas på hjul som kan brukes inne og ute, og du kan bygge det i mange høyder. Det brukes hyppig av blant annet elektrikere, malere, folk som jobber med ventilasjon, og alle som jobber med tak og vinduer, sier han.

  Et rullestillas gir deg de ekstra meterne du trenger for å arbeide smidig i høyden, uten at du trenger å stå med nakken i spenn og hendene langt over hodet i lang tid, noe som kan være svært belastende for armer, nakke og skuldre.

  Rullestillas og stillashenger, ramirent

  – Det er mer komfortabelt enn å være i en stige eller i et vanlig stillas, for du kan bevege deg mer på plattformen. Et rullestillas er også svært mobilt på flatt grunnlag. Du gjør ferdig en jobb ett sted i taket, går ned og flytter stillaset dit du trenger det etterpå, sier Tangstad.

  Rullestillas kan bygges i mange varianter ved hjelp av tyngre komponenter eller lettere deler i aluminium. Desto lettere deler, desto lettere er det også å rulle og flytte på. Skal du forflytte deg ofte mens du jobber, er dette lurt å tenke på. Ramirent har også utleie av rullestillas fra Instant som er sammenleggbare og enkle å transportere.

  – Det er viktig å tenke på er at underlaget må være stabilt og flatt. Alle hjulene har bremser, og disse må selvfølgelig settes på før du klatrer opp i stillaset.

  Et rullestillas leveres som et byggesett. På siden er det rammer, og i høyden er det tverrliggere. Uansett størrelse og høyde, er det enkelt for hvem som helst å montere.

  Trenger du opplæring eller kurs? Ramirent tilbyr både stillaskurs, kurs for stillasbyggere og fallsikringskurs:

  LES OGSÅ: Arbeid i høyden – klatrekurs og redning i stolpe og mast

  Stillashenger

  Stillashenger er som navnet tilsier – et stillas til utleie på henger, klart til bruk og henting når du måtte ha behov for det.

  – Stillasene det er snakk om her, er små stillas som er enkle for privatpersoner å bruke. Stillashenger er en ferdig pakke på 72 kvadratmeter stillas som du for eksempel kan sette opp for å male huset, forteller Tangstad.

  – Ramirent har stillashengere til utleie på alle våre lokasjoner, og det er bare å hente med bil. Vi har TYSSE i vårt sortiment med stillashengere, et merke vi mener har den aller beste kvaliteten.

  Ramirent, Rullestillas En mobil og smidig arbeidsplattform

  Alt du trenger for montering – slik som veggfester, skruer og stillasdeler, ligger klart til bruk og ferdig på hengeren tilpasset det aktuelle stillaset.

  – Dette er en type stillas vi har veldig mye utleie på i noen sesonger av året. Fra mai til september er det mange som bruker stillas på henger for å gjennomføre jobber på fasaden på egne hus. Noen byggmestere bruker dette også, men det er mest vanlig at privatpersoner leier stillashenger for den perioden de trenger det, sier Tangstad.

  Stillashengeren er spesiallaget for enkel transport av opptil 72 kvadratmeter stillas, og for at du skal kunne transportere alle deler på en sikker måte. Frakten på hengeren er ryddig og oversiktlig, og den kan transporteres med førerkort klasse B.

  Forskjellen mellom typene stillas til utleie handler om hvor og hvor lenge du skal jobbe.

  – Vi som jobber med utleie av stillas, enten det er i Oslo, Trondheim, Bergen eller hvor som helst, fungerer som rådgivere. Bare fortell oss hva du skal gjøre, så forteller vi deg hvilket stillas du har behov for. Vi har veldig mange forskjellige stillas til utleie hos oss, så bare ring og du får du tips og råd, oppfordrer Tangstad.

  Se hele vårt sortiment innen stillasutleie her.

  Det siste året har Ramirent hatt en økning av arbeid og ønsker nå å ansatte 30 stillasmontører på landsbasis, en dobling av staben med montører. At vi har faste ansatte istedenfor å leie inn arbeidskraft, handler om helse, miljø og sikkerhet for våre kunder, og gode avtaler og betingelser for de som jobber for oss.

  Leier du stillas fra Ramirent kan du alltid føle deg trygg på at du får hjelp av noen som har erfaring med stillasmontasje.

  Leier du stillas fra Ramirent kan du alltid føle deg trygg på at du får hjelp av noen som har erfaring med stillasmontasje.

  LES OGSÅ:Lift/personløfter – Ramirent tilbyr kurs til alle yrkesgrupper

  Kontakt ditt lokale kundesenter her!
  Christina Niemi
  Christina Niemi

  Marketingsjef