Ramirent – en totalleverandør: Fordelene for deg som kunde5. jul 2021

leverandør, ramirent, utleie

Totalleverandør

Ramirent kan levere alt av temporært utstyr – uansett omfang og størrelse på ditt prosjekt. For deg som kunde betyr det færre kontaktpunkter, spart tid og kostnader, rask service og oppfølging, gode priser og en trygg støttespiller gjennom hele prosessen.

Ramirent er Norges ledende leverandør av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, og vi kan levere:

Vi kan levere det meste en entreprenør har behov for utover selve byggeprosessen, uansett hvor høyt, bredt eller stort prosjektet er, sier Arne Karlsen i Ramirent.

Med de fem største avdelingene i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand, og 30 kundesentre i distriktene, er også Ramirent landsdekkende.

Fordelene ved å velge en totalleverandør

Som kunde gir det deg store gevinster.

– Den største gevinsten er nok logistikk-aspektet. Det er mange elementer som skal på plass rundt byggeprosjektet, som skal planlegges, organiseres og transporteres. Som en totalleverandør koordinerer og samkjører vi alt dette for deg, sier Karlsen.

– Når utstyret skal leveres er det for eksempel fordelaktig at én bil kan levere alt, fremfor at det kommer fem biler med ulikt utstyr. Forskjellige leverandører betyr mer transport. Transport koster penger, og er en del av prisen du som kunde betaler.

Ramirent – en totalleverandør

Med én leverandør er det også lettere å samkjøre prosessene. Transportørene kan hente utstyr når nytt leveres og montører kan rigge ned, montere opp og gjenbruke stillas etter hvert som behovene endrer seg i byggeprosessen.

For en anleggsleder er det også tidsbesparende at du kan minimere antall kontaktledd. Du har én kontaktperson å forholde deg til som ordner alt for deg. Som storkunde vil du også få goder i form av rabatter og gode priser.

Derfor er det gunstig å leie fremfor å eie

En viktig grunn til å leie utstyr fremfor å eie, er at du kan få akkurat det du trenger når du trenger det, og med en leverandør som Ramirent er det omtrent garantert at vi vil ha det du trenger tilgjengelig.

– Ramirent som en del av Loxam-gruppen er tredje størst i verden på utleieutstyr og vi er såpass store at vi i de fleste tilfeller har utstyret du trenger tilgjengelig innen kort tid, forklarer Karlsen.

Vi har også sterke støttespillere i ryggen hvis det skulle være noe som vi opplever som problematisk. Vi setter derfor ikke begrensninger, men skal alltid kunne være den gode støttespilleren kunden trenger.

Med inn i ditt team får du ansatte med lang erfaring og dyptgående kunnskap på sine felt.

– Mange av de ansatte i Ramirent har startet sin reise på byggeplassen, enten det er som maskinfører, tømrer, snekker, elektriker, rådgiver eller byggeleder. Våre fagfolk er kunnskapsrike og dyktige og flere har mesterbrev på sine felt.

Det betyr at Ramirent alltid kan garantere for kvaliteten for alt som blir gjort og levert.

kunnskap, totalleverandør, ramirent, utleie

– I tillegg finnes det dyptgående kunnskap og erfaring hos leverandørene våre der vi kan hente kompetanse, og som vi har et tett samarbeidet med, forteller Karlsen.

Ramirent har et bredt spekter av solide kvalitetsleverandører, slik som Delta, Scanclimber, Volvo, Manitou, JCB, JLG, Geda, Alimak, Hauloutte, Braviisol, Holte Industri, Satema, Avant, Kaeser, Kramer, Swepac, Wacker, Remko, Atlas og mange flere.

– Vi fungerer som en rådgiver for kunden og får ofte spørsmål i forkant av et prosjekt der de ønsker våre innspill til hvordan de best kan løse utfordringene. Vi har holdt på med dette i mange år, har systemer som fungerer godt og kan alltid ta hånd om det kunden selv ikke vil gjøre.

Ramirent tilbyr også kurs og opplæring

Når Ramirent leverer mye eller alt til et byggeprosjekt, vil de ansatte være tilstede på byggeplassen fra dag én, til strøm og brakkeriggene blir tatt ned.

– Der vi leverer det meste av utstyr og har alt ansvar, det er prosjektene vi virkelig kan vise frem våre styrker og er de jobbene vi anser som drømmeprosjekter, sier Karlsen.

Som en av Norges ledende leverandører på utleie av maskiner og utstyr, jobber vi også hver dag for å øke kunnskap og kompetanse knyttet til sikkerhet, gi nødvendig opplæring og sørge for at våre kunder, samarbeidspartnere og kollegaer kommer seg trygt hjem fra jobb hver dag.

Vi kan levere alt innenfor sikkerhet. Når én leverandør står for hele leveransen av sikkerhetsutstyr, gir det kunden og oss full kontroll på hele byggeplassen, forteller han.

– Gjennom Ramirentskolen har vi en ekstra styrke, og kan bistå med både veiledning, støtte, brukerkurs, monteringskurs og sikkerhetskurs innenfor alt vi leverer av stillas, lift og byggheiser, i tillegg til truckførerkurs og kurs for teleskoptruck.

Ramirentskolen er en sertifisert opplæringsbedrift som gjennom lang erfaring og høy faglig kompetanse gir kursdeltakerne nødvendig opplæring og trygghet i bruk av forskjellige arbeids- og verneutstyr.

Ramirentskolen er en sertifisert opplæringsbedrift som gjennom lang erfaring og høy faglig kompetanse gir kursdeltakerne nødvendig opplæring og trygghet i bruk av forskjellige arbeids- og verneutstyr.

Har du spørsmål, eller ønsker å vite mer? Ta kontakt med våre kundesentre
Christina Niemi
Christina Niemi

Marketingsjef